Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Viquilletra: Diferència entre les revisions

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
(Posem-hi un mapa amb tots els centres que hi han participat.)
(Poso text de peu amb les dades generades automàticament.)
Línia 11: Línia 11:
 
|height=470
 
|height=470
 
}}
 
}}
[[Centres participants|Centres d'ensenyament]] que han participat a Viquilletra des de 2011.
+
{{#ask: [[Categoria:Centres]]| format=count}} [[Centres participants|instituts i centres d'ensenyament]] que han participat a Viquilletra des de 2011. Hi ha enregistrats {{#ask: [[Categoria:Professorat]]| format=count}} professors/es i {{#ask: [[Categoria:Grups]]| format=count}} grups d'estudiants (cada grup l'integren 4 o 5 estudiants, de mitjana).
  
 
{{Curs
 
{{Curs

Revisió del 16:47, 17 jul 2018

Loading map...

113 instituts i centres d'ensenyament que han participat a Viquilletra des de 2011. Hi ha enregistrats 131 professors/es i 1346 grups d'estudiants (cada grup l'integren 4 o 5 estudiants, de mitjana).


Us donem la benvinguda a Viquilletra 2017-18

Una Viquilletra de tràilers!

En l’edició 2017-18, la Viquilletra se centra en el gènere del booktràiler.

Comencem!!!

Viquilletra 17-18 Booktràiler

Aquest any, la Viquilletra es converteix en l’espai de creació i publicació del booktràiler, un recurs que està essent molt ben valorat per professorat i estudiants que ja l’estan fent servir de manera molt productiva els darrers anys.

Assessorarem el professorat perquè desenvolupi una metodologia que li permeti incorporar els booktràilers a l’aula, sobretot en l’ensenyament-aprenentatge de competències transversals comunicatives, de treball en equip, creativitat i habilitats digitals. A més, incentivarem l’alumnat amb un concurs convocat per la Universitat Oberta de Catalunya i les Biblioteques de Catalunya que premiarà les millors peces, amb premis i reconeixements que permetran donar a conèixer la feina excel·lent realitzada dins de l’aula.


Si voleu més informació sobre el projecte Viquilletra us podeu posar en contacte amb nosaltres mitjançant aquest formulari. També ens podeu escriure a viquilletra@uoc.edu.

Més informació

La Viquilletra a Facebook!! M'agrada!

Grups d'estudiants 2017-18

Hi ha 366 grups d'estudiants registrats:


Hh.jpeg
Saj.jpg
DAjaMklbo6MUyDI-lLvOKM 7DxY.png
Catala.jpg

Presentació destacada:

Els Extroverts del centre Esteve Terradas i Illa

Integrat per: Anass,Nerea,Mijail,Araceli i Kevin

Presentació

Som un grup de companys de 4t B ESO de l’institut Esteve Terrades I Illa. Som treballadors i ens agrada treballar en equip.

- Nerea García

Hola, em dic Nerea García, tinc 15 anys i sóc de Barcelona. M’agrada llegir, anar de compres i estar amb els meus amics i amigues. No m’agrada la gent creguda ni mentidera. El meu somni és ser una bona arquitecta. Em considero una persona sincera, expressiva, creativa, tímida i amb personalitat. La gent em considera generosa, m’agrada ajudar, ordenada, atenta, m’agrada observar, llesta i a vegades seriosa.

- Araceli Cardozo

Em dic Araceli, tinc 16 anys, sóc paraguaiana i visc a Cornellà de Llobregat.
Sóc de l’Institut Esteve Terradas i Illa, estic en quart d’ESO..
M’agrada  molt passar temps amb la meva família i entrenar MMA (Arts Marcials Mixtes).
No m’agrada  els nens que fan diferències, que es creuen més que els altres. El meu somni és ser 
enginyera. Em considero una noia sincera, impacient, a vegades tímida i vergonyosa. Els meus companys 
em considerem generosa, treballadora, llesta i seriosa, però en realitat sóc molt simpàtica. 


- Anass Bentaleb

Em dic Anass Bentaleb, tinc 15 anys i soc de Barcelona. Sóc estudiant de 4t d’eso, de l’institut Esteve Terrades I Illa. M’agrada molt practicar esports, especialment el Futbol, i també m’agrada molt explorar paisatges. No m’agrada la gent arrogant que es creu que ho es tot i que els altres no son res. El meu somni es triomfar com a estudiant. Em considero una persona graciosa, generosa i amable, m’agradaria ajudar a la gent necessitada i defensar o ajudar a la gent que es sent inferior als altres. La gent em considera com una persona molt seriosa,treballadora i simpàtica.

- Mijail Ayala

Sóc Mijail, tinc 15 anys i sóc de Argentina i visc a Cornellà, Barcelona. M'agrada fer esport de tant en tant i també conèixer llocs. No m'agrada sentir-me incapaç de fer alguna cosa. El meu somni és ser algú amb una bona vida i treball en un futur. Em veig com una persona que és capaç d'aconseguir moltes coses en la seva vida. Em consideren una persona tímida, agradable i generosa.

- Kevin García

Sóc Kevin García i sóc d´origen colombià. Vaig néixer a Barcelona el 13 de juny de 2001 i visc a Cornellà des de petit. M´agrada jugar futbol i fer molts esports diferents. Sóc estudiant de quart d´ESO al institut Esteve Terradas. No m´agraden les persones hipòcrites, ni tampoc les persones poc optimistes. El meu somni es graduar-me de un grau superior de informàtica o de tecnologia. Em veig una persona molt xerraire I també molt graciosa. Em consideren una persona molt extrovertida, amable i xerraire.Literatura: Resum de La Clau de ferro

En aquest misteriós conte, un home presumeix d'una vitrina que mai ningú ha vist què hi ha al seu interior. Sempre portava la clau a sobre i la gent en deia suposicions del que hi podia haver a l'interior. Tan gran és la curiositat que una dona es casa amb ell només per a poder saber què hi ha a la vitrina. Un dia aquesta l'obre i no s'hi troba res i es separa del seu marit, tal com li explica a la carta. Aquest, a l'estar sol, agafa molta por a la vitrina i un dia, amb coratge l'obre i es troba que no hi ha res.

Darrera presentació editada:

Llibertat del centre Leonardo da Vinci

Integrat per: Paula, Diana, Maria, Arlet, Sofia

El nostre grup es diu LLIBERTAT. Hem triat aquest mot ja que és el que més ens agrada entre els guanyadors del concurs "Les deu paraules més boniques del català" de la Direcció General de Política Lingüística,emmarcat en la commemoració de l'Any Fabra.


El nostre grup està compost per la Maria Melgosa, la Sofia Sanint, l'Arlet Rosal, la Diana Pardell i la Paula Alsina. Tenim en comú que ens agrada fer manualitats i a totes ens apassiona la natura.


La Maria gaudeix amb la lectura, a l'Arlet li agrada la gimnàstica rítmica, a la Diana l'apassiona l'esport, a la Paula l'encanta el disseny i la Sofia toca el piano.
+ Veure més presentacions

Darrers grups afegits:


Professorat 2017-18

El curs 2017-18 hi ha 41 docents implicats:


Per començar

Plastic-compass.jpgConsulteu la Guia per als estudiants o bé la Guia per al professorat.

Calendari 2017-18

Centres participants 2017-18

Hi ha 32 centres participants de Alaior, Badalona, Barcelona, Bigues i Riells, Caldes de Malavella, Castellar del Vallès, Cornellà de Llobregat, Dr. Carulla, s/n, Gandesa, La Canonja, Lleida, Lloret de Mar, Manresa, Mataró, Mislata, Rubí, Sabadell, Sant Antoni de Portmany, Sant Cugat del Vallès, Tortosa, Tàrrega, València que ja tenen la seva fitxa a Viquilletra.

Loading map...

Clica sobre les marques i s'obrirà un globus informatiu, clica sobre el nom del centre per accedir a més informació.