Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Viquilletra: Diferència entre les revisions

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
(Posem-hi un mapa amb tots els centres que hi han participat.)
(Poso text de peu amb les dades generades automàticament.)
Línia 11: Línia 11:
 
|height=470
 
|height=470
 
}}
 
}}
[[Centres participants|Centres d'ensenyament]] que han participat a Viquilletra des de 2011.
+
{{#ask: [[Categoria:Centres]]| format=count}} [[Centres participants|instituts i centres d'ensenyament]] que han participat a Viquilletra des de 2011. Hi ha enregistrats {{#ask: [[Categoria:Professorat]]| format=count}} professors/es i {{#ask: [[Categoria:Grups]]| format=count}} grups d'estudiants (cada grup l'integren 4 o 5 estudiants, de mitjana).
  
 
{{Curs
 
{{Curs

Revisió del 15:47, 17 jul 2018

Loading map...

113 instituts i centres d'ensenyament que han participat a Viquilletra des de 2011. Hi ha enregistrats 131 professors/es i 1346 grups d'estudiants (cada grup l'integren 4 o 5 estudiants, de mitjana).


Us donem la benvinguda a Viquilletra 2017-18

Una Viquilletra de tràilers!

En l’edició 2017-18, la Viquilletra se centra en el gènere del booktràiler.

Comencem!!!

Viquilletra 17-18 Booktràiler

Aquest any, la Viquilletra es converteix en l’espai de creació i publicació del booktràiler, un recurs que està essent molt ben valorat per professorat i estudiants que ja l’estan fent servir de manera molt productiva els darrers anys.

Assessorarem el professorat perquè desenvolupi una metodologia que li permeti incorporar els booktràilers a l’aula, sobretot en l’ensenyament-aprenentatge de competències transversals comunicatives, de treball en equip, creativitat i habilitats digitals. A més, incentivarem l’alumnat amb un concurs convocat per la Universitat Oberta de Catalunya i les Biblioteques de Catalunya que premiarà les millors peces, amb premis i reconeixements que permetran donar a conèixer la feina excel·lent realitzada dins de l’aula.


Si voleu més informació sobre el projecte Viquilletra us podeu posar en contacte amb nosaltres mitjançant aquest formulari. També ens podeu escriure a viquilletra@uoc.edu.

Més informació

La Viquilletra a Facebook!! M'agrada!

Grups d'estudiants 2017-18

Hi ha 366 grups d'estudiants registrats:


Guixons.png
Dibuix champions.jpg
Viaje menorca.jpg
Gang.JPG

Presentació destacada:

SEIMEI del centre Esteve Terradas i Illa

Integrat per: Grecia Vallejos, Jose Silva, Laura Sànchez, Laura Losada

Hola, nosaltres som el grup SEIMEI. Som del col·legi Esteve Terrades i Illa. El nostre llibre és “Cròniques de la Veritat Oculta” de Pere Calders.

Darrera presentació editada:

Llibertat del centre Leonardo da Vinci

Integrat per: Paula, Diana, Maria, Arlet, Sofia

El nostre grup es diu LLIBERTAT. Hem triat aquest mot ja que és el que més ens agrada entre els guanyadors del concurs "Les deu paraules més boniques del català" de la Direcció General de Política Lingüística,emmarcat en la commemoració de l'Any Fabra.


El nostre grup està compost per la Maria Melgosa, la Sofia Sanint, l'Arlet Rosal, la Diana Pardell i la Paula Alsina. Tenim en comú que ens agrada fer manualitats i a totes ens apassiona la natura.


La Maria gaudeix amb la lectura, a l'Arlet li agrada la gimnàstica rítmica, a la Diana l'apassiona l'esport, a la Paula l'encanta el disseny i la Sofia toca el piano.
+ Veure més presentacions

Darrers grups afegits:


Professorat 2017-18

El curs 2017-18 hi ha 41 docents implicats:


Per començar

Plastic-compass.jpgConsulteu la Guia per als estudiants o bé la Guia per al professorat.

Calendari 2017-18

Centres participants 2017-18

Hi ha 32 centres participants de Alaior, Badalona, Barcelona, Bigues i Riells, Caldes de Malavella, Castellar del Vallès, Cornellà de Llobregat, Dr. Carulla, s/n, Gandesa, La Canonja, Lleida, Lloret de Mar, Manresa, Mataró, Mislata, Rubí, Sabadell, Sant Antoni de Portmany, Sant Cugat del Vallès, Tortosa, Tàrrega, València que ja tenen la seva fitxa a Viquilletra.

Loading map...

Clica sobre les marques i s'obrirà un globus informatiu, clica sobre el nom del centre per accedir a més informació.