Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:Constantin: Diferència entre les revisions

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
 
Línia 10: Línia 10:
 
|Professorat=Gemma IE
 
|Professorat=Gemma IE
 
|Curs=2017-18
 
|Curs=2017-18
|Presentació=Som alumnes de 4t de l'ESO. Estem interesstats en aquest conocurs, ja que tots cinc compartim un llibre que ens ha agradat molt. Voldríem presentar-lo a les persones i que millor manera que fer un tràiler d'aquest. Cada un de nosaltres té una personalitat diferent: més graciós, més boig, més callat... Utilitzarem les característiques de cada un de nosaltres per poder crear un "book trailer" com no s'ha vist abans.
+
|Presentació=Som alumnes de 4t de l'ESO. Estem interessats en aquest concurs, ja que tots cinc compartim un llibre que ens ha agradat molt. Voldríem presentar-lo a les persones i la millor manera és fer un tràiler d'aquest. Cada un de nosaltres té una personalitat diferent: més graciós, més boig, més callat... Utilitzarem les característiques de cada un de nosaltres per poder crear un "book trailer" com no s'ha vist abans.
 
|Usuari premiat=f
 
|Usuari premiat=f
 
}}
 
}}

Revisió de 10:52, 8 maig 2018

Cine.jpg

Constantin és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2017-18 utilitza un grup d'estudiants del centre Lloret de Mar (amb el professorat: Gemma IE) i que està format per: Constantin Mitoc Enric Ruiz Pau Ruiz Laura Prieto Alfie Payano

Som alumnes de 4t de l'ESO. Estem interessats en aquest concurs, ja que tots cinc compartim un llibre que ens ha agradat molt. Voldríem presentar-lo a les persones i la millor manera és fer un tràiler d'aquest. Cada un de nosaltres té una personalitat diferent: més graciós, més boig, més callat... Utilitzarem les característiques de cada un de nosaltres per poder crear un "book trailer" com no s'ha vist abans.


Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Aquest grup encara no ha fet cap activitat a Viquilletra


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los