Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Cerca per propietat

Dreceres ràpides: navegació, cerca

Aquesta pàgina proporciona una simple interfície de navegació per trobar entitats descrites per una propietat i un valor anomenat. Altres interfícies de cerca disponibles inclouen la cerca de propietats de pàgina i el generador de consultes ask.

Cerca per propietat

Una llista de totes les pàgines que tenen la propietat «Presentació» amb el valor «Bon dia nois! Som els Cercadors de maduixes i us donem la benvinguda a Viquilletra 2015-16! El nostre grup està format per la Nadia, el Pau, el Sergio i la Blanca, i tots plegats ens endinsarem a la obra Camps de maduixes del reconegut autor Jordi Sierra i Fabra. Emocionant, oi que si? Esteu convidats a acompanyar-nos en el nostre viatje i conèixer la historia de la Lluciana, l' Eloi, els seus amics, i la lluita d' aquests per salvar-li la vida a la nostra protagonista. Tot seguit, us deixem amb una petita presentació! :)». Com hi ha hagut només uns pocs resultats, també es mostren valors propers.

Tot seguit es mostren els 2 resultats començant pel número 1.

Mostra (anteriors 50 | següents 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).


    

Llista de resultats

    • Usuari:Cercadors de maduixes  + (Bon dia nois! Som els Cercadors de maduixe
      Bon dia nois! Som els Cercadors de maduixes i us donem la benvinguda a Viquilletra 2015-16! El nostre grup està format per la Nadia, el Pau, el Sergio i la Blanca, i tots plegats ens endinsarem a la obra Camps de maduixes del reconegut autor Jordi Sierra i Fabra. Emocionant, oi que si? Esteu convidats a acompanyar-nos en el nostre viatje i conèixer la historia de la Lluciana, l' Eloi, els seus amics, i la lluita d' aquests per salvar-li la vida a la nostra protagonista. Tot seguit, us deixem amb una petita presentació! :)
      , us deixem amb una petita presentació! :))