Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre La pell freda de l'autor Albert Sánchez Piñol, pels Oscar-Matteo

De Viquilletra
La revisió el 09:27, 23 març 2018 per Oscar-Matteo (Discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «{{Activitat |Grup=Oscar-Matteo |Centre=Casp |Curs=2017-18 |Obra=La pell freda de l'autor Albert Sánchez Piñol |Activitat sobre=una obra |Tipus activitat obra=tràile...».)

(dif) ←Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova→ (dif)
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus tràiler de llibre sobre l'obra La pell freda de l'autor Albert Sánchez Piñol, realitzada per Oscar-Matteo del centre Casp durant el curs 2017-18.


Aquest booktrailer esta fet per representar la sinopsis d'aquesta obra

Modalitats

[edit]

Activitat escrita

El protagonista daquesta novela arriba a una illa amb l'objectiu de treballar mesurant els vents de l'illa durant un any sencer; el deixen amb provisions pels próxims dies i el vaixell se'n va deixant-lo aparentment sol a l'illa . Però el primer dia descobreix que no està sol, que hi ha un home que viu en el far, tot i així el protagonista decideix instal·lar-se en la cabanya de l'antic meteoròleg. Encara que a l'endemà, després de haver passat una nit on unes criatures del fons del mar, els cicauques, li atacaven, va pensar que si volia sobreviure havia danar a viure al far, amb aquell home tan estrany, el Battís Caffo. Kollage se li acudeix raptar a l'Aneris per a que en Battís li deixi instal·lar-se en el far. L'Aneris és una femella dels cicauques, una noia monstre qe atreia als 2 homes i que esta amb el Battís Caffo, el qual li serveix com desfogament sexual, gràcies això el Battís accepta, però els atacs continuen produint-se. Al principi Kollage pensa que els cicauques són dolents però després de conèixer a l'Aneris i tb de mantenir relacions sexuals amb ella, de sentir un plaer absolut i de començar a sentir 1 sentiment bonic cap a ella, el protagonista parla amb Caffo i li diu q no són tan dolents, pero aqest no li creu i la seva relació es fa + tensa del q ja era. El far estava molt ben preparat per resistir els atacs, però arriba un moment que no és suficient. En Kollage i l'Aneris van a buscar dinamita a un vaixell que estava enfonsat, estrategien com distribuir les cargues de dinamita per l'illa per fer un atac brutal contra els monstres, la nit arriba i l'atac surt en benefici.

Activitat en imatges

Fitxer:Escanear0016.pdfActivitat enregistrada en vídeo

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre La pell freda de l'autor Albert Sánchez Piñol, pels Oscar-Matteo

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.