Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre La mort a Venècia de l'autor Thomas Mann, pels Núria Colomer

De Viquilletra
La revisió el 19:28, 30 març 2016 per Dvdgmz (Discussió | contribucions) (Text de reemplaçament - "=Veritat" a "=Sí")

(dif) ←Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova→ (dif)
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Núria Colomer ha validat aquesta activitat.

Crystal Project highlight yellow.png
Activitat destacada per Núria Colomer en l'edició de Viquilletra 2013-14

Activitat de tipus vida oculta de sobre Tadzio a l'obra La mort a Venècia de l'autor Thomas Mann, realitzada per Quattrocento del centre Olivar Gran durant el curs 2013-14.


Aquesta invenció sobre la vida oculta de Tadzio es situa després dels fets narrats en el llibre.

Us proposo d'imaginar quina vida menarà Tadzio després de l'episodi de Venècia on es va trobar espiritualment amb el Professor Aschenbach.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Han passat ja molts anys. Molts anys, molts viatges, moltes persones, molts llocs... Molts amors. Però mai res no ha estat com abans. Et juro que si t'haguessis quedat aquí m'hagués passat la vida intentant trobar-me amb la teva mirada per casualitat, dia rere dia. Però, amor meu, el destí és capriciós, i a la vegada, savi, i potser l'únic que pretén és fer etern aquest sentiment... Qui sap, potser ja estàvem predestinats a conèixer-nos i a separar-nos tan aviat.´Al cap i a la fi, el món és un lloc massa despietat per a uns amants tan càndids i castos, mai no haguessin entès el que això significava per a nosaltres.

Han estat uns anys durs, i per molt que viatgessis la Guerra no ha deixat cap indret indiferent. I saps en què penso jo quan me'n vaig a dormir a llits desconeguts, quan acarono la pell despullada d'exquisides dames? En la teva mirada tímida, en el pas lent de les hores a la platja entre coincidència i coincidència. I llavors... Em sento feliç de nou. Les beso delicadament pensant en besar la teva ànima, tot aquest desig espiritual que els anys han anat forjant quedarà com un secret que res no podrà esborrar.

I avui, aquí a Venècia, sembla que el meu pensament s'hagi materialitzat. Encara a hores d'ara m'estiro a la sorra de la platja i sento la teva mirada al clatell... Tot i que ara sóc jo qui no para de cercar la teva presència al cel, Només espero que algun dia la brisa em faci saber que les nostres mirades per fi han tornat a coincidir.

Altres activitats sobre la mateixa obra
Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre La mort a Venècia de l'autor Thomas Mann, pels Núria Colomer

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.