Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre Connexions de l'autora Elizabeth Stewart, pels Amu124 medinas 03: Diferència entre les revisions

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
 
Línia 8: Línia 8:
 
|Tipus activitat personatge=carta a
 
|Tipus activitat personatge=carta a
 
|Presentació=Hola bon dia, som l'Artur i l'Asier.
 
|Presentació=Hola bon dia, som l'Artur i l'Asier.
Hem escrit una carta de la Laiping cap al senyor Chen. Amb aquesta carta la Laiping no necessàriament vol que el senyor Chen canviï alguna cosa, ho fa per informar-li sobre el seu punt de vista. També, si al final el senyor Chen no es llegeix la carta, no es considerarà decebuda, perquè un dels seus objectius amb aquesta carta és desfogar-se i treure's tots els seus pensaments dolents de la fàbrica per estar més tranquila.
+
Hem escrit una carta de la Laiping cap al senyor Chen. Amb aquesta carta la Laiping no necessàriament vol que el senyor Chen canviï alguna cosa, ho fa per informar-li sobre el seu punt de vista. També, si al final el senyor Chen no es llegeix la carta, no es considerarà decebuda, perquè un dels seus objectius amb aquesta carta és desfogar-se i treure's tots els seus pensaments dolents de la fàbrica per estar més tranquil·la..
 
|Text=Distingit senyor Chen,
 
|Text=Distingit senyor Chen,
  
Línia 28: Línia 28:
  
 
Laiping
 
Laiping
|Validada=f
+
|Validada=
|Destacada=f
+
|Validador=Aschlute24
 +
|Destacada=No
 
|Activitat premiada=f
 
|Activitat premiada=f
 
}}
 
}}

Revisió de 19:50, 26 feb 2017

Green check.svg Aschlute24 ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus carta a sobre Laiping a l'obra Connexions de l'autora Elizabeth Stewart, realitzada per Amu124 medinas 03 del centre Carles Vallbona durant el curs 2016-17.


Hola bon dia, som l'Artur i l'Asier. Hem escrit una carta de la Laiping cap al senyor Chen. Amb aquesta carta la Laiping no necessàriament vol que el senyor Chen canviï alguna cosa, ho fa per informar-li sobre el seu punt de vista. També, si al final el senyor Chen no es llegeix la carta, no es considerarà decebuda, perquè un dels seus objectius amb aquesta carta és desfogar-se i treure's tots els seus pensaments dolents de la fàbrica per estar més tranquil·la..

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Distingit senyor Chen,

Sóc una orgullosa treballadora de Shenzhen, anomenada Laiping, i li escric per comentar-li certs aspectes de la fàbrica sobre alguns treballadors i vigilants:

M’agradaria parlar-li sobre un treballador, anomenat Bohai, que treballa al meu costat en el torn de nit. Li volia explicar que no em sembla correcte que quan acabem el torn em canviï les plaques mal fetes d’ell per les meves, que estan bé. D’altra banda, m’amenaça amb que el seu oncle és un polític reconegut i que pot fer que la meva família ho passi molt malament. Per culpa seva em van posar un càstig que consistia a copiar uns quants proverbis del vostre llibre Proverbis de l’Steve Chen, que, per cert, estaven molt bé i em van donar moltes ganes de continuar treballant de valent; escriure’ls en aquella sala tan relaxant em va agradar molt.

Un altre tema del qual m’agradaria parlar és de l’horari per treballar. Jo crec, que no hauria de ser de 12h, perquè és massa, penso que estaria bé que fos de 10h. També voldria que quan hi hagi un canvi de torn, del del dia al de la nit, no feu treballar durant 24h seguides als treballadors.

Aprofitant que parlo del treball, li comentaré certs aspectes sobre un supervisor, el senyor Wu. No m’agrada que imposi tant a l’hora de treballar. La meva idea és que vigili la feina, però amb ganes, entusiasme i motivant els treballadors, que no gaires vegades estan contents.

Un altre tema del qual vull parlar és sobre la gran germana, la vigilant de la meva habitació, que s’anomena Choilai. L’altre dia em va fer sortir de la dutxa quan just acabava d’entrar. No em sembla bona idea això de tenir una vigilant a l’habitació.

Per últim, m’agradaria fer una cosa que necessito per ajudar el meu pare, que ha patit dos atacs de cor. Li suplico que m’enviï el primer pagament al més aviat possible per pagar l’operació del meu pare.

Cordialment,

Shenzhen, 28 de gener de 2015

Laiping

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre Connexions de l'autora Elizabeth Stewart, pels Amu124 medinas 03

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.