Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre Connexions de l'autora Elizabeth Stewart, pels 3 en línia

De Viquilletra
La revisió el 21:04, 26 feb 2017 per Aschlute24 (Discussió | contribucions)

(dif) ←Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova→ (dif)
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Aschlute24 ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus carta a sobre Sylvie a l'obra Connexions de l'autora Elizabeth Stewart, realitzada per 3 en línia del centre Carles Vallbona durant el curs 2016-17.


Nosaltres hem fet una carta a un personatge, la Sylvie. Per dur a terme l'activitat hem creat un personatge que es diu Erika. Aquesta noia és una amiga de la Fiona i de l'Alain i, gràcies a ells consegueix informar-se més del que li succeeix a la Sylvie. L'Erika envia una carta a la Sylvie per intentar que ella i la seva família viatgin al Canadà per poder-los entrevistar per a un treball de la universitat.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Estimada Sylvie,

He vist la teva foto a les xarxes socials, a una pàgina web que tracta el tema dels refugiats. Em volia posar en contacte amb tu, per fer un treball de la universitat que tracta dels refugiats, ja que pot ser un tema molt interessant a desenvolupar en aquests moments.

El treball parla dels refugiats i del mal que produeix l’extracció de coltan a l’Àfrica. M’has semblat perfecte per a dur a terme el meu treball, ja que vaig veure la teva foto a aquella pàgina web . Em vas transmetre tristesa i força interès i em vas fer adonar sobre el que està patint la gent com tu.

Em vaig posar en contacte amb l’Alain i em va dir que et demanaria permís per poder fer el treball, però com que no he rebut resposta t’envio aquesta carta. L’Alain em va dir que amb aquesta web si recaptàveu suficient diners podries anar-te’n al Canadà amb la teva família, i així acabar els teus estudis. Per a fer aquest treball hauríem de quedar per a fer-te una entrevista perquè ens parlis de la teva vida quotidiana i del teu dia a dia.Conec una amiga que es diu Fiona que també està interessada en el que et succeeix al teu dia a dia, cada dia em pregunta per tu.

També ens interessaria que vinguessin els teus germans petits, ja que ens donarien un altre punt de vista més infantil del que passa al teu país. I estaríem molt agraïts si la teva mare pogués venir amb tu, encara que entendria que no volgués venir. Pel que fa al teu germà, també estaria molt bé que vingués, ja que ens donaria molta informació sobre com es viu com a soldat a una milícia com la del Kayembe.Tot això ho sé gràcies a l’Alain que m’ho va dir en el seu moment.

Una abraçada, i records de part de l’Alain.

Erika

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre Connexions de l'autora Elizabeth Stewart, pels 3 en línia

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.