Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 6 sobre Connexions de l'autora Elizabeth Stewart, pels C3

De Viquilletra
La revisió el 14:20, 15 març 2017 per C3 (Discussió | contribucions) (Es crea la pàgina amb «{{Activitat |Grup=C3 |Centre=Carles Vallbona |Curs=2016-2017 |Obra=Connexions de l'autora Elizabeth Stewart |Activitat sobre=un personatge |Personatge=Patrice, |Tipus...».)

(dif) ←Versió més antiga | Versió actual (dif) | Versió més nova→ (dif)
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus vida oculta de sobre Patrice a l'obra Connexions de l'autora Elizabeth Stewart, realitzada per C3 del centre Carles Vallbona durant el curs 2016-2017.


Hola sóm les C3, la Meritxell, la Halimatou i la Maite i farem un text sobre la vida oculta del Patrice.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

LA VIDA OCULTA DEL PATRICE

El pare de la Sylvie va conèixer la Marie quan ella era al Congo. Els dos s’avenien molt des d’un començament. Al començament de la guerra, la Marie es va haver d’anar a refugiar a Tanzània, per ajudar els afectats de la lluita pel coltan.

Quan van disparar en Patrice, per sort en Fiston era allà excercint d’espia, el va rescatar de l’escola amb l’excusa que treia el cadàver al pati per demostrar el que els soldats podien fer, però en realitat el va portar a l’hospital perquè el curessin de la ferida de bala. Durant uns dies va estar recuperant-se de la ferida esperant que la seva família estigués sana i estàlvia en un lloc segur fins que va recollir les forces suficients per poder tornar a casa. Quan va arribar es va trobar amb la sorpresa que no hi havia ningú. Es va deprimir però ell sabia que era el millor per a ells i va decidir anar-se’n al Canadà ja que tenia un pla millor per a la seva família.

Va contactar amb la Marie i l’Alain perquè intentés portar la seva família amb ell, l’Alain amb la idea d’ajudar a més persones va fer que ell creés una pàgina web amb la finalitat d’ajudar la gent que havia sortit del seu país perquè hi havia guerra. Però abans d’anar-se’n havia que assegurar-se que la seva família estaria bé fins aconseguir portar-los al Canadà on serien feliços per fi.

Després de tots els esdeveniments de la història de la Sylvie, finalment la família es va poder retrobar encara que al principi els seus fills se sentien enganyats per la mentida d’en Patrice. Tot i que van decidir perdonar-lo i ell explicà per tot el que havia passat, finalment la família va decidir començar de nou.

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat 6 sobre Connexions de l'autora Elizabeth Stewart, pels C3

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.