Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 4 sobre Crispetes per la Norma Schweizer de l'autor Pere Pons i Clar, pels Els Atzurs: Diferència entre les revisions

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
(Es crea la pàgina amb «{{Activitat sobre activitat |Grup=Els Atzurs |Centre=Col·legi SIL |Curs=2015-16 |Obra=Crispetes per la Norma Schweizer de l'autor Pere Pons i Clar |Basada en activita...».)
 
Línia 7: Línia 7:
 
|Activitat sobre=un personatge
 
|Activitat sobre=un personatge
 
|Text=El grup Mantis va escriure una carta per al personatge Norma de l'obra "Crispetes per a la Norma Schweizer" de part de la directora del centre que apareix a l'obra.
 
|Text=El grup Mantis va escriure una carta per al personatge Norma de l'obra "Crispetes per a la Norma Schweizer" de part de la directora del centre que apareix a l'obra.
La nostra opinió sobre l'activitat és que està molt ben feta, ja que té coherència i el contingut està molt ben estructurat. Però l'aspecte negatiu és que no hi ha punts i a parts i això fa que llegir l'activitat sigui molt pesat, a més, creiem que hi ha una frase que sobra: "Ja sé que el més probable és que no em perdonis, però ho he d'intentar.". Aquesta és una frase que no és sincera, ja que la directora, quan van solucionar el problema de la Norma i la van deixar tornar, va demanar als alumnes que anéssin cap a les classes, quan els alumnes van dir contundentment que no torarien a les classes fins que la Norma tornés, i ella ho sabia.
+
La nostra opinió sobre l'activitat és que està molt ben feta, ja que té coherència i el contingut està molt ben estructurat. Però l'aspecte negatiu és que no hi ha punts i a parts i això fa que llegir l'activitat sigui molt pesat, a més, creiem que hi ha una frase que sobra: "Ja sé que el més probable és que no em perdonis, però ho he d'intentar.". Aquesta és una frase que no és sincera, ja que la directora, quan van solucionar el problema de la Norma i la van deixar tornar, va demanar als alumnes que anessin cap a les classes, quan els alumnes van dir contundentment que no torarien a les classes fins que la Norma tornés, i ella ho sabia.
 
|Validada=f
 
|Validada=f
 
|Destacada=f
 
|Destacada=f

Revisió del 15:01, 20 abr 2016


Activitat de tipus altra activitat sobre a l'obra Crispetes per la Norma Schweizer de l'autor Pere Pons i Clar, realitzada per Els Atzurs del centre Col·legi SIL durant el curs 2015-16

Aquesta és una activitat col·laborativa feta a partir d'una activitat realitzada pel grup '.


Modalitats

Escrita

Activitat escrita

El grup Mantis va escriure una carta per al personatge Norma de l'obra "Crispetes per a la Norma Schweizer" de part de la directora del centre que apareix a l'obra. La nostra opinió sobre l'activitat és que està molt ben feta, ja que té coherència i el contingut està molt ben estructurat. Però l'aspecte negatiu és que no hi ha punts i a parts i això fa que llegir l'activitat sigui molt pesat, a més, creiem que hi ha una frase que sobra: "Ja sé que el més probable és que no em perdonis, però ho he d'intentar.". Aquesta és una frase que no és sincera, ja que la directora, quan van solucionar el problema de la Norma i la van deixar tornar, va demanar als alumnes que anessin cap a les classes, quan els alumnes van dir contundentment que no torarien a les classes fins que la Norma tornés, i ella ho sabia.