Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 3 sobre El temps de l'oblit de l'autor Jordi Sierra, pels Lladres de lletres: Diferència entre les revisions

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
(Es desfà la revisió 8298 de Lladres de lletres (Discussió))
Línia 12: Línia 12:
 
Es tracta d'una representació en format de revista del cor on es parla del nostre personatge, Tetxu.
 
Es tracta d'una representació en format de revista del cor on es parla del nostre personatge, Tetxu.
 
Ens posem a la pell de periodistes i desvelem uns quants secrets d’aquest meravellós personatge.  
 
Ens posem a la pell de periodistes i desvelem uns quants secrets d’aquest meravellós personatge.  
|Text===Tetxu confessa ser un activista independentista===
+
|Text===Tetxu confessa ser un activista independentista==
 
'''En una entrevista en el prestigiós programa de Televisió-Euskadi el protagonista de “El temps de l’oblit” ha fet esment de les intrigues que tenim tots sobre aquest personatge.'''
 
'''En una entrevista en el prestigiós programa de Televisió-Euskadi el protagonista de “El temps de l’oblit” ha fet esment de les intrigues que tenim tots sobre aquest personatge.'''
  

Revisió del 19:23, 23 abr 2012


Activitat de tipus article sobre entrevista sobre Tetxu a l'obra El temps de l'oblit de l'autor Jordi Sierra, realitzada per Lladres de lletres del centre Col·legi Sant Lluís de Pla i Amell Bosch durant el curs 2011-12

Aquesta és una activitat col·laborativa feta a partir d'una activitat realitzada pel grup Thehenry's16.


Volem animar-te a llegir la tercera activitat en la Viquilletra del nostre grup "Lladres de lletres". Es tracta d'una representació en format de revista del cor on es parla del nostre personatge, Tetxu. Ens posem a la pell de periodistes i desvelem uns quants secrets d’aquest meravellós personatge.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

==Tetxu confessa ser un activista independentista==

En una entrevista en el prestigiós programa de Televisió-Euskadi el protagonista de “El temps de l’oblit” ha fet esment de les intrigues que tenim tots sobre aquest personatge.

En aquesta entrevista també cal destacar el gran paper que desenvolupen els entrevistadors de Televisió-Euskadi, que han pogut fer que el reservat personatge de Jordi Sierra i Fabra mostrés al públic les seves intencions i plans per al futur.

“El meu pare ja és com un amic” La relació de Tetxu amb el seu pare ha millorat enormement des dels fets que hi van passar un parell d’anys enrere. Pel que diu en l’entrevista, sabem que el pare de Tetxu ha deixat de ser activista d’ETA, cosa que ha fet que la comunicció entre pare i fill es faci més fàcil, tot i que segueix buscat pel Govern.

“Estem pensant en casar-nos” Sembla ser que el seu amor per Ainoha és tant gran que la glamorosa parella vasca està plantejant-se seriament oficialitzar el seu amor en matrimoni. A arrel d’aquestes paraules a l’entrevista Tetxu ha donat molt a parlar als programes i revistes del cor, fins al punt de que ja hi ha rumors de que serà una boda privada, on només la família hi serà convidada. Sembla ser que el padrí de noces serà en Carles.

“Havia pensat en formar un grup” Després que aquest grup no tingués molt éxit, en Tetxu ara està començant a fer classes de guitarra, sembla ser que la separació del grup l’ha obert els ulls cap a noves experiencies. Va començar a fer classes de guitarra i va tindre el privilegi de conèixer als membres de Led Zeppelin que van anar a visitar al jove Tetxu, que és representant del club de fans espanyol.

“Cal respectar a les persones que no volen la independència” Els entrevistadors han tingut l’habilitat de fer parlar Tetxu sobre les seves idees polítiques, mostrant-nos que és independentista, tot i tenir una infància dura a causa dels extremistes d’ETA.

“He représ el batxillerat” Tot i tindre el seu futur bastant clar, en Tetxu ha decidit reprendre els estudis, i treure’s definitivament el carnet de conduir moto, del qual ja ha fet el teòric.