Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 2 sobre El temps de l'oblit de l'autor Jordi Sierra, pels Yogur: Diferència entre les revisions

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
m (Text de reemplaçament - "=Veritat" a "=Sí")
 
Línia 19: Línia 19:
 
Adéu al seu millor i amic únic, per desgràcia, ja no es veien les muntanyes, ja havia passat mitja hora, el poble ja no es veia i es començava a divisar la ciutat, amb ella, un nou començament.
 
Adéu al seu millor i amic únic, per desgràcia, ja no es veien les muntanyes, ja havia passat mitja hora, el poble ja no es veia i es començava a divisar la ciutat, amb ella, un nou començament.
 
</big>
 
</big>
|Validada=Veritat
+
|Validada=
 
|Validador=Ramon Granyó
 
|Validador=Ramon Granyó
 
|Destacada=No
 
|Destacada=No

Revisió de 19:28, 30 març 2016

Green check.svg Ramon Granyó ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus vida oculta de sobre Carlos a l'obra El temps de l'oblit de l'autor Jordi Sierra, realitzada per Yogur del centre Lestonnac l'Ensenyança durant el curs 2012-13.


Mes que una vida oculta, es la nova vida

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

La nova vida de en Carlos

Diguem-ho! Ja era tard, el Carlos ja estava al tren i ja es movia, possiblement no veuria mai més en Textu. Si es parava a pensar, tot havia estat molt confús. S'havien conegut fa relativament poc, quasi per accident, per un grup, només per Led Zeppelin, si a qualsevol dels dos no els hi hagués agradat, segurament una altra desgràcia hauria passat, en Textu hagués acabant sofrint tant com ell, sabent que el seu pare... Per un noi de la seva edat que el seu pare havia estat assassinat per ell. Sí, potser hauria set just, però just pel vell Carlos que ara estava mort, ara no volia saber res de la venjança, els dos van ser molt feliços. Després de tot, això era un temps amarg, de males notícies i fets, un temps per l'oblit. Ara li calia començar de zero Adéu gran amic... No podia evitar-ho però ser trist... Adéu al seu millor i amic únic, per desgràcia, ja no es veien les muntanyes, ja havia passat mitja hora, el poble ja no es veia i es començava a divisar la ciutat, amb ella, un nou començament.

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat 2 sobre El temps de l'oblit de l'autor Jordi Sierra, pels Yogur

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.