Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 2 sobre Connexions de l, pels LaiFiSy: Diferència entre les revisions

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
 
Línia 2: Línia 2:
 
|Grup=LaiFiSy
 
|Grup=LaiFiSy
 
|Centre=Carles Vallbona
 
|Centre=Carles Vallbona
|Curs=2016-2017
+
|Curs=2016-17
 
|Obra=Connexions de l'autora Elizabeth Stewart
 
|Obra=Connexions de l'autora Elizabeth Stewart
 
|Activitat sobre=un personatge
 
|Activitat sobre=un personatge

Revisió de 21:18, 26 feb 2017

Green check.svg Aschlute24 ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus carta a sobre Patrice a l'obra Connexions de l'autora Elizabeth Stewart, realitzada per LaiFiSy del centre Carles Vallbona durant el curs 2016-17.


Aquest text és una carta del Patrice dirigida a la Sylvie abans que ell morís. El text es bas en recomanacions que li dona el seu pare per intentar que ni la Sylvie ni la seva familia tinguin problemes.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Hola Sylvie,

Sóc el teu pare, t’escric perquè estic en perill. Segurament en poques hores ja no estigui viu, perquè algun home malvat m’ha segrestat, i pot ser que m’apunti amb una pistola i em dispari un tret al cap.

M’agradaria que tu, sent la noia gran de la família, et posessis al capdavant de la família per cuidar-la ja que la mare té Alzheimer a vegades i jo dubto molt que pugui tornar sana i estàlvia. A part, ha començat una guerra que potser us afecti a vosaltres també, m’agradaria que ús n’anéssiu del poble i anéssiu a Nyarugusu, al camp de refugiats. També m’agradaria que vigilessis l’Olivier, perquè aquell home dolent no se l’emporti per sempre i que no torni, i si torna perquè us portés una mica de menjar i tornés a marxar. Filla, m’agradaria també que intentessis guanyar una mica de diners per la família, com per exemple al consultori del poble o a un hospital.

Un consell, vigila amb en Kayembe. Perquè aquest home és un dels personatges més perillosos que viu en el poblat. Et deixo unes ordres que m’agradaria que complissis: acompanya el teu germà cada dia de la setmana a l’escola perquè no són temps per anar sol amb aquesta edat que té, vés un cop al mes a comprar al mercat i si no tens suficients diners hauràs de robar una mica de menjar als veins del costat de la cabanya.

En resum, no crec que sobrevisqui a aquest segrest, però vull que sàpigues que us estimo molt a tots, que totes les nits penso en vosaltres, en com haurà crescut l’Olivier, en Pascal, la Lucie i sobretot tu que deus estar patint molt amb tanta responsablitat sent tan jove.

Un petó i una forta abraçada a tots. Molta sort.


Patrice

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat 2 sobre Connexions de l, pels LaiFiSy

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.