Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari Discussió:The dangerous

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Benvinguts The dangerous. Sisplau, mireu de completar la vostra fitxa de perfil. Poseu-hi a quin centre estudieu, qui formeu el grup i qui és el vostre profe. Si teniu cap dubte deixeu una pregunta al fòrum o escriviu-me. Sigueu perillosos! :) --Dvdgmz 14:40, 19 gen 2012 (CET)

Bravo, veig que ja ho heu fet! --David Gómez 20:44, 19 gen 2012 (CET)

Activitat 1

Hola, estem apunt d'acabar el termini per publicar l'activitat 2 i veig que encara teniu pendent la 1ª. Si teniu cap problema consulteu-nos. És important fer totes les activitats si voleu participar al concurs.--David Gómez (suport Viquilletra) - escriviu-me o pregunteu al Fòrum de dubtes 13:27, 16 març 2012 (CET)

Reviseu

Hola, si poseu una presentació de les vostres activitats aquesta es mostrarà als llistats i pot despertar l'interès d'altres grups que se les miren per votar-les. Veig que ho heu fet en dues activitats, però no en una d'elles. Heu d'obrir de nou el formulari (pestanya "Modifica amb formulari" a la pàgina de l'activitat) i a la pestanya "Activitat" omplir la casella "Presentació".

També veig que heu marcat que és activitat sobre un personatge, però no poseu quin a la pestanya "Activitat" on hi ha una casella "Personatge", llavors no surt en el títol dels llistats.

Vegeu també què revisar. Salutacions. --David Gómez (suport Viquilletra) - --David Gómez (suport Viquilletra) - escriviu-me o pregunteu al Fòrum de dubtes 13:17, 9 maig 2012 (CEST)

Balears

Sí, veig que vau votar al formulari per als estudiants Balears enlloc del dels catalans que us corresponia. Torneu a votar avui. Si no ja miraré de traslladar el vostre vot. --David Gómez (suport Viquilletra) - escriviu-me o pregunteu al Fòrum de dubtes 10:04, 20 maig 2012 (CEST)