Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari Discussió:Els peus a terra

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Mireu al fòrum de dubtes que us he respost allà --David Gómez 10:37, 29 feb 2012 (CET)

Una altra cosa, veig que heu repetit 3 cops la mateixa activitat. Digueu-me quines versions hauria d'esborrar. Consulteu: Ajuda:Guia per als estudiants#Esborrar pàgines --David Gómez 19:50, 2 març 2012 (CET)
Peus, hola de nou. He esborrat les pàgines repetides. Ara ja surten les dues activitats que heu fet. També us he arreglat lo d'incrustar el SlideShare dins la pàgina de l'activitat. Us explico com ho he fet:
Per alguna raó que no entenc el vostre SlideShare no es pot incrustar de la manera normal, agafant el codi dins el paràmetre "doc" de "Shortcode for WordPress.com blogs" tal com s'explica al formulari.
Per això el que he fet és seguir el vostre enllaç, anar a SlideShare, clicar Embed i copiar el primer codi que dóna.
L'he posat dins el camp "I més" del formulari, com si fos un altre Widget. Ho he fet posant-hi les etiquetes <html> i </html> abans i després del codi. Podeu editar amb formulari per veure-ho.
Salutacions --David Gómez (suport Viquilletra) - escriviu-me o pregunteu al Fòrum de dubtes 11:00, 8 març 2012 (CET)

Reviseu

Hola, diria que teniu activitats repetides, m'hauríeu de dir quines cal esborrar a Peticions d'esborrament.

També he vist alguna activitat on falla la incrustació del widget. Hi ha una ajuda al mateix formulari amb un exemple. Si us plau mireu-vos-ho amb atenció i feu-ho bé. En general repasseu les coses que es diuen a: què revisar.

D'altra banda si poseu una presentació de les vostres activitats aquesta es mostrarà als llistats i pot despertar l'interès d'altres grups que se les miren per votar-les. Heu d'obrir de nou el formulari (pestanya "Modifica amb formulari" a la pàgina de l'activitat) i a la pestanya "Activitat" omplir la casella "Presentació". Salutacions. --David Gómez (suport Viquilletra) - escriviu-me o pregunteu al Fòrum de dubtes 13:09, 9 maig 2012 (CEST)