Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:Txarangues

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
20150112 141019.jpg

Txarangues és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2014-15 utilitza un grup d'estudiants del centre AUSIÀS MARCH (amb el professorat: Joalma1) i que està format per: Julieta, Gema, Lidia, Andrea, Maria.

Hola som un grupet de cinc xicones que formem part de l'alumnat de primer de batxillerat a l'institut Ausiàs March de Gandia (la Safor, València). Ens hem presentat per mostrar-vos les bogeries que estem disposades a fer entorn al llibre que pensem que us semblarà molt interesant i divertit. És la primera vegada que participem en aquest concurs i tenim idees originals que vos agradaran. Els nostres interessos són pareguts: ens agrada escoltar música, eixir amb els amics, practicar esport, etc. Ens agradaria poder fer una carrera universitària en un futur i avançar, d'eixa manera, acadèmicament. Estem molt il·lusionades amb aquest projecte i esperem sorprendre-vos amb els nostres treballets.


Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 1 activitats

Book-character.svg
Entrevista a el protagonista
de l'obra Les veus de la família de l'autor Ignasi Mora i Tarrazona

Realitzada pel grup Txarangues del centre AUSIÀS MARCH

Hola, som el grup txarangues de l'institu Ausiàs March, i hem realitzat una entrevista al propi narrador i protagonista de l'obra per conèixer-lo més profundament. ____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los