Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:Lbgm

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Lbgm és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2013-14 utilitza un grup d'estudiants del centre Alexandre Deulofeu (amb el professorat: Mgodoy) i que està format per: Guillem, Biel, Marc, Linus

-Em dic Marcel Dufol però tothom em diu Linus i seré el informàtic. Tinc quinze anys i faig quart d’ESO a l’institut Alexandre Deulofeu (de Figueres). Vaig néixer a Barcelona el vint-i-sis de març del 1998. Els meus pares estan separats. Amb la meva mare visc a Figueres molt a prop del centre. El meu pare viu a l’Escala al barri de Riells, en un pis molt a prop del mar. M’agrada practicar esports, la informàtica i sortir amb els amics.

-Em dic Guillem Pérez Font i seré el dissenyador del grup. Tinc quinze anys i vaig a la classe de 4tA de l’IES Alexandre Deulofeu de Figueres. Vaig néixer a Figueres però sempre he viscut a Lladó, un poble a uns quinze minuts de Figueres. El meu aniversari és el dos de setembre del 1998.

-Em dic Biel Minobis Company i seré el redactor del grup. Com tots els altres tinc quinze anys i anem al curs de 4tA . Vaig néixer a Figueres però ara visc a un poble que està bastant a prop. El meu aniversari es el 28 de Febrer. M’agrada fer esport i quedar amb els amics.

-Em dic Marc Gonzàlez Barco i seré el locutor del grup. Com la resta dels meus companys jo també tinc quinze anys. Faig quart d’ESO a l’institut IES Alexandre Deulofeu de Figueres. Vaig néixer a Figueres el 9 de setembre de 1998, però des de el 1999 visc en un poble no gaire llunyà de Figueres anomenat Ordis.. M’agrada jugar a futbol i quedar amb els amics.


Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 2 activitats

Office-book.svg
Escenificació sobre Llibreta de vacances de l'autor Ramon Solsona

Realitzada pel grup Lbgm del centre Alexandre Deulofeu

Representació del conte "Joc de Peus" ____ Més...

Office-book.svg
Activitat sobre Llibreta de vacances de l'autor Ramon Solsona

Realitzada pel grup Lbgm del centre

____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los