Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:La Maduixa del Laberint

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca
PicsArt 1450891695265.jpg

La Maduixa del Laberint és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2015-16 utilitza un grup d'estudiants del centre Molins Manyanet (amb el professorat: Domènec.HA, Rita Ayala) i que està format per: Àlex Aparici,Martí Garcia,Núria Serra,Laura García

Hola a tots,

Som els corredors dintre del laberint de la Maduixa de l'escola Molins Manyanet de Molins de Rei (Barcelona). En aquest vídeo ens presentarem imitant els personatges de la pel.lícula "El Corredor del Laberint".

En un món alternatiu, en Martí (Thomas) es desperta sense saber qui és. En aquell món es troben nois en la mateixa situació que ell. Els nois estan atrapats i no poden sortir d'aquell món, almenys que travessin tot el laberint. Ningú mai l'ha pogut travessar, per això cada dia envian a corredors per que trassin un mapa.

En el laberint immens, es troben els ferotges maduixots que fan mermelada amb els nois que atrapen. Però és complicat vencer aquestes maduixes, ja que cada nit el laberint es tanca i ningú pot sortir. Al principi, ningú s'atrevia a entrar dins del laberint.

Però tot va canviar quan la Núria (Teresa) va arribar amb una nota en la que posava que seria l'última en arribar. Ja no hi ha volta enrere, han d'arriscar-se i entrar en el laberint, però ho aconseguiran?

Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Ha fet 3 activitats

Office-book.svg
Activitat sobre Mentida de l'autora Care Santos

Realitzada pel grup La Maduixa del Laberint del centre Molins Manyanet

Hola nois!

Nosaltres hem elaborat una activitat de vídeo crítica de l'obra Mentida de l'autora Care Santos realitzada pel grup Les Crealletretes. En la nostra pel·lícula representarem un judici, on valorarem l'activitat. Hi haurà un advocat a favor i un advocat en contra que arribaran fins on sigui per aconseguir el veredicte de la jutgessa.

Esperem que us agradi. Qui guanyarà? ____ Més...

Book-character.svg
Carta a Mosca, Família Salas
de l'obra Camps de Maduixes de l'autor Jordi Sierra i Fabra

Escrita pel grup La Maduixa del Laberint del centre Molins Manyanet

Hola a tots,

En aquesta activitat hem fet una carta escrita pel Mosca dirigida a la família Salas. Hem volgut ser més originals i hem utilitzat el format del correu electrònic per escriure aquesta carta, on demostrarem la rostre més humà del tràficant alhora de demanar disculpes a la família de la Lluciana.

Al vídeo que hi ha a continuació podrem veure el vídeo on apareix el progrès en el qual el Mosca escriu la carta. ____ Més...

Office-book.svg
Una altra versió de Camps de maduixes de l'autor Jordi Sierra i Fabra

Realitzada pel grup La Maduixa del Laberint del centre Molins Manyanet

Hola viquilletraires,

El nostre grup anomenat La Maduixa del Laberint compost per la Laura Garcia, el Martí Garcia, l'Àlex Aparici i la Núria Serra.

En aquesta activitats us presentarem mitjançant una dramatizació un final alternatiu del llibre Camps de Maduixes.

Aquesta novel·la de Jordi Sierra i Fabra explica la història d'una noia, la Lluciana, que un dia marxa de festa amb els seus amics i es pren una droga que li causa una forta intoxicació.

Esperem que us agradi el nostre vídeo! ____ Més...


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los