Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:Fran Ferreira

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Fran Ferreira és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2012-13 utilitza un grup d'estudiants del centre Mediterrània (amb el professorat: PPOY) i que està format per: Francisco Ferreira, Adrian Rodriguez, Jose Rodriguez y Xavi Navarro

Hola, ens presentem som Francisco Ferreira, Xavi Navarro, Adrian Rodriguez i Jose Rodriguez, som alumnes de 1r de Batxillerat i tenim 16 anys.

Els nostres interessos són pareguts, ens agrada practicar esport, escoltar música, sortir amb els amics...

A Fran el que més l'agrada és el futbol, és la seva pasió l'ho practica desde ben petit i juga al Club d'Esports Vendrell, però a part l'hi agraden moltes coses més com: ballar, veure la televisió...

A Xavi l'hi agrada el moay thai i l'ho practica en el Vendrell.

Als dos germans Adrià i Jose els agrada el basquet i l'ho practiquen en Calafell.

Als quatre ens agradaria estudiar i tindre una carrera. A Fran l'hi agradaria ser locutor deportiu, a Xavi advocat, a Jose l'hi agradaria ser tècnic informàtic i a Adrià l'hi agradaria ser professor de gimnàstica.

Posiblement anem a la universitat Rovira i Virgili, però si no i podem estudiar allà per què no hi ha la carrera que volem ser ens aniriam a la universitat de Bella Terra en Barcelona.

Tant Fran com Xavi estudien el batxillerat social i Adrià i Jose estudien el científic.

Aquestos són els nostres interessos, encantats de haver expressat els nostres interessos, atentament Fran, Xavi, Adrià i Jose.


Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Aquest grup encara no ha fet cap activitat a Viquilletra


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los