Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Usuari:Antisistematicss

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Antisistematicss és un usuari de Viquilletra que durant el curs 2017-18 utilitza un grup d'estudiants del centre Esteve Terradas i Illa (amb el professorat: Eslopba) i que està format per: Eva Gonzalez, Marc Quevedo, Danielle Ferreira, Nahum Gallardo

Activitats d'aquest grup a Viquilletra

Aquest grup encara no ha fet cap activitat a Viquilletra


Darreres contribucions a Viquilletra Gnome-document-send.svg Escriu-los

La consciència visitadora social

El conte tracta d'un assassí anomenat Depa Carel·li. Sempre manté la mateixa rutina: es desperta, observa el paisatge i apaga el despertador i es posa a pensar en l'arma que utilitzarà per matar la seva següent víctima (una àvia) sabent que un àngel el visita cada dia (la seva consciència). Tria una arma blanca (un tallapapers). A continuació comença a practicar com serà el moviment per matar la víctima. Sent un pessigolleig lleu a l'esquena, era l'àngel.

L'àngel, que porta un maletí vermell amb els seus mals records, l'adverteix de que no va per un bon camí i que no ha fet res de bo en la seva vida. Carel·li tracta a l'àngel de vostè perquè es sent intimidat per ell, però tot i això comença a afilar l'arma . De sobte sent un soroll que el fa ofegar-se, el rellotge de pèndol a la sala li recorda la mort del seu amic a presó i ser còmplice d'això li provocava molta angoixa.

Ignorant el que sentia, va agafar l'autobús a casa de l'àvia. Quan arriba, sense que ningú s'adoni, entra per la finestra. Veu que l'àvia esta dormida i l'àngel li insisteix en que s'obrevisqui, que pot robar sense matar ningú. Ell no en fa cas i li mata, roba i se’n va. Expulsa a la seva consciència i marxa amb tristesa.