Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Explora el wiki

Dreceres ràpides: navegació, cerca
Activitat 2 sobre Connexions de l'autora Elizabeth Stewart, pels Les Stewart
Activitat sobre un personatge  +
Curs 2016-17 +
Destacada fals  +
Escrita NO ÉS L’ÚNICA Fa catorze anys la Fiona va
NO ÉS L’ÚNICA Fa catorze anys la Fiona va néixer en un gran hospital al Canadà. Sempre ha estat una noia a qui li agrada estar amb els amics a casa jugant. Quan era petita sempre deia que volia ser astronauta i anar a viure a la lluna. El somni se li va esvair quan els seus pares es van separar quan ella tenia quatre anys. El que la Fiona no sap és que des que tenia sis anys té un germà. Se’n va anar a viure amb la seva tieta perquè la dona dels seu pare no podia saber que havia tingut un fill amb la mare de la Fiona. Van fer veure que aquell nen era el fill de la seva tieta, la Lily. No era de les populars de l’escola; eren un grup de cinc nenes i quatre nois que sempre anaven junts. Es van conèixer millor quan van anar tot junts a dir a la seva professora, la senyora Marie, que la Katie, en Mark, en Phill i la Jasmine no paraven de dir-li coses dolentes perquè no anaven amb ells. Des d’aquell día van fer-se amics i van estar durant tots els dies seient junts, anant al pati junts. Desprès de l’escola sempre anaven al parc a menjar-se tots el mateix gelat… Però això un dia va canviar quan l’Àlex i la seva germana Anna, que estaven el grup van marxar a viure a Nova York ja que la seva mare va aconseguir un treball. A partir d’aquell dia van començar a separar-se poc a poc; alguns es van canviar d’escola abans d’acabar sisè, i els altres es van anar distanciant poc a poc. Quan van acabar sisè els pocs que quedaven van anar a diferents instituts de la ciutat. La Fiona va conèixer la Lacey, la seva millor amiga, el primer día d’institut. Era nova i no coneixia a ningú. Va estar parlant durant una bona estona amb el director per a que li ensenyes una mica com anava l’institut i els horaris. El primer dia li tocava música, , allà va conèixer a la Lacey; estava asseguda sola al final de la classe i va decidir anar amb ella. Des d’aquell dia són inseparables.
b ella. Des d’aquell dia són inseparables.  +
Nom del personatge Fiona,  +
Nom usuari Les Stewart  +
Obra Connexions de l'autora Elizabeth Stewart +
Personatge Fiona a Connexions de l'autora Elizabeth Stewart +
Presentació activitat Hola, som Les Stewart! Aquesta és la nostr
Hola, som Les Stewart! Aquesta és la nostra primera activitat que fem aquí al viquilletra. Va sobre la vida de la Fiona quan era petita. Podreu descobrir amb qui anava a l'escola, i com es va trobar a la seva millor amiga. També descobrireu un gran secret, tan gran que ni ella mateixa el sabia. Llegeix-lo i ho descobrireu! Esperem que us agradi, Les Stewart.
ireu! Esperem que us agradi, Les Stewart.  +
Prova fals  +
Tipus activitat personatge vida oculta de  +
Títol activitat Activitat 2 sobre Connexions de l'autora Elizabeth Stewart, pels Les Stewart  +
Validada verdader  +
Validador Aschlute24  +
Té consulta
Aquesta propietat és una propietat especial en aquest wiki
Activitat 2 sobre Connexions de l'autora Elizabeth Stewart, pels Les Stewart + , Activitat 2 sobre Connexions de l'autora Elizabeth Stewart, pels Les Stewart + , Activitat 2 sobre Connexions de l'autora Elizabeth Stewart, pels Les Stewart +
Categories Activitats
Data de modificació
Aquesta propietat és una propietat especial en aquest wiki
26 febrer 2017 18:08:26  +
És del centre Carles Vallbona +
amaga les propietats que hi enllacen 
  No enllaça cap propietat a la pàgina.
 

 

Introduïu el nom de la pàgina des d'on començar a navegar.