Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Explora el wiki

Dreceres ràpides: navegació, cerca
Activitat 2 sobre Camps de maduixes de l'autor Jordi Sierra i Fabra, pels Maduixes M3G
Activitat sobre un personatge  +
Curs 2015-16 +
Destacada verdader  +
Destacador Rita Ayala  +
Escrita En aquest glogster, nosaltres hem fet un a
En aquest glogster, nosaltres hem fet un anunci del nostre programa de televisió anomenat “Maduixes M3G” (en el qual ja vam fer un vídeo en la primera activitat). En aquest anunci, presentem el nostre nou programa, en el qual ens visita el nostre personatge l’Eloi. En aquest, a part de la part escrita i visual, també hi ha un petit vídeo. En aquest anunci, nosaltres us mostrem una petita biografia del personatge que nosaltres ja vam triar en la primera activitat, l'Eloi. La imatge que hi ha en ell és de l’Eloi, que en aquest cas és el nostre company Miquel, com ja va representar en la primera activitat. També hi haurà un petit vídeo, en què la presentadora del programa, la nostra companya Mar, us presenta el programa i explica que hi haurà en el mateix programa. I finalment, hi ha l’enllaç de YouTube del nostre programa, en què podeu veure la primera activitat, l'entrevista que vam fer a l'Eloi. '''El text que hi ha el glogster és: ''' “Benvinguts al primer programa de Maduixes M3G, en el que farem una petita entrevista al noi envejable del moment, ell és… L’Eloi. Aquest noi s’ha fet famós gràcies a història romàntica i dramàtica que va tenir amb la Lluciana. Una història que ha fet la volta al món i ha commogut a milers de persones. El nostre programa serà transmet el divendres 18 de març a les 22 h, a la Televisió de Catalunya. També es pot mirar el programa en el següent enllaç: ''https://www.youtube.com/watch?v=9X_8xl3tjb8 '' Esperem que gaudiu del nostre primer programa!”
em que gaudiu del nostre primer programa!”  +
Nom del personatge Eloi  +
Nom usuari Maduixes M3G  +
Obra Camps de maduixes de l'autor Jordi Sierra i Fabra +
Personatge Eloi a Camps de maduixes de l'autor Jordi Sierra i Fabra +
Presentació activitat Hola!! Els Maduixes M3G ja tornem a ser aq
Hola!! Els Maduixes M3G ja tornem a ser aquí. Us presentem la nostra segona activitat, en la qual hem fet l'activitat "El personatge més buscat" en un Glogster. L'activitat és sobre el nostre personatge Eloi, tal com ja vam fer en la primera. Esperem que us agradi i que en gaudiu. Fins a la propera activitat!
e en gaudiu. Fins a la propera activitat!  +
Prova fals  +
Tipus activitat personatge més buscat  +
Títol activitat Activitat 2 sobre Camps de maduixes de l'autor Jordi Sierra i Fabra, pels Maduixes M3G  +
Validada verdader  +
Validador Rita Ayala  +
Té consulta
Aquesta propietat és una propietat especial en aquest wiki
Activitat 2 sobre Camps de maduixes de l'autor Jordi Sierra i Fabra, pels Maduixes M3G + , Activitat 2 sobre Camps de maduixes de l'autor Jordi Sierra i Fabra, pels Maduixes M3G +
Categories Activitats
Data de modificació
Aquesta propietat és una propietat especial en aquest wiki
16 març 2016 11:50:50  +
És del centre Molins Manyanet +
amaga les propietats que hi enllacen 
  No enllaça cap propietat a la pàgina.
 

 

Introduïu el nom de la pàgina des d'on començar a navegar.