Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Explora el wiki

Dreceres ràpides: navegació, cerca
Activitat 2 sobre Camps de maduixes de l'autor Jordi Sierra i Fabra, pels Les maduixeres d'en Jordi
Activitat sobre un personatge  +
Curs 2015-16 +
Destacada verdader  +
Destacador Rita Ayala  +
Escrita El nostre Glogster explica d'una manera vi
El nostre Glogster explica d'una manera visual la vida de la Lluciana (el nostre personatge triat en l'activitat anterior) abans i després del coma, la relació que tenia amb els seus familiars i amb els amics. El nostre Glogster està dividit en quatre parts diferents. La primera part ens explica qui és la Lluciana. El que hem escrit textualment és: "La Lluciana Salas és una jove estudiant de 17 anys. La Lluciana, com ens explica el llibre, queda en coma després de prendre una pastilla d'eva. És una bona estudiant i molt bona jugadora d'escacs. Manté una relació sentimental amb l'Eloi." La segona part ens explica que és una pastilla d'eva, els efectes que té en el nostre cos i com afecta la Lluciana: L'eva és una droga de disseny de la família de l'èxtasi que es pren per via oral. Aquesta pastilla té un efecte estimulant i vigoritzant. Com bé explica el metge del llibre, no se sap com afecta l'eva a la Lluciana, ja que no se sap quina composició té la pastilla. La tercera part, ja ens parla de la relació que tenia la Lluciana amb els seus familiars, és a dir, amb els seus pares (Sr. i Sra. Salas i la Norma, la seva germana). El que hem escrit literalment és: "Quan parlem d'ells, no podem saber ben bé quina relació tenen, però mitjançant la seva reacció podem saber que els pares pensaven que la Lluciana era la millor filla que podien trobar, ja que és bona estudiant i molt responsable. Pel que fa a la germana, podem saber que tenien una bona relació, ja que quan parla amb en Marià Zapata (el periodista) li explica com de preocupada està i el que més desitja és que es recuperi." Finalment, a la quarta part, trobem la relació que tenia amb els seus amics. Aquesta part està dividida en 3 apartats diferents. El primer apartat ens parla de l'Eloi: "L'Eloi és un noi de 19 anys que manté una relació sentimental amb la Lluciana. És un noi responsable i molt estudiós. De tots els amics, és l'únic que el dia de l'accident no surt de festa perquè tenia exàmens." El segon apartat ens parla de la Loreto: "La Loreto és la millor amiga de la Lluciana. Ella és una noia bulímica que lluita per sortir d'aquesta malaltia. Al final del llibre podem veure com la Loreto aconsegueix fer un pas endavant i començar a lluitar realment per la seva vida. I el tercer apartat ens parla d'en Santi, la Cinta i en Maxim: La Cinta i la Lluciana es van conèixer a la cua d'un concert a l'hora de comprar les entrades. La Cinta i en Santi són parella, i en Santi i en Maxim són millors amics. Ells són els que la inciten a pendre la pastilla mentre que la Cinta és la que, durant la persecució, aconsegueix una de les pastilles d'eva del traficant."
una de les pastilles d'eva del traficant."  +
Nom del personatge Lluciana,  +
Nom usuari Les maduixeres d'en Jordi  +
Obra Camps de maduixes de l'autor Jordi Sierra i Fabra +
Personatge Lluciana a Camps de maduixes de l'autor Jordi Sierra i Fabra +
Presentació activitat Molt bones nois, com ja sabeu, nosaltres s
Molt bones nois, com ja sabeu, nosaltres som el grup ''Les maduixeres d'en Jordi'' i us presentarem la nostra segona activitat. La nostra segona activitat és la del personatge més buscat. Com que en l'activitat anterior havíem escollit el personatge de la Lluciana, en aquesta segona activitat hem continuat amb el mateix personatge. La nostra activitat consta d'un text que ens explica l'activitat que hem fet i d'un Glogster. Hem escollit fer un Glogster, ja que trobem que és una manera molt visual d'aprendre i de passar-nos'ho bé. Esperem que us agradi!
passar-nos'ho bé. Esperem que us agradi!  +
Prova fals  +
Tipus activitat personatge més buscat  +
Títol activitat Activitat 2 sobre Camps de maduixes de l'autor Jordi Sierra i Fabra, pels Les maduixeres d'en Jordi  +
Validada verdader  +
Validador Rita Ayala  +
Té consulta
Aquesta propietat és una propietat especial en aquest wiki
Activitat 2 sobre Camps de maduixes de l'autor Jordi Sierra i Fabra, pels Les maduixeres d'en Jordi + , Activitat 2 sobre Camps de maduixes de l'autor Jordi Sierra i Fabra, pels Les maduixeres d'en Jordi +
Categories Activitats
Data de modificació
Aquesta propietat és una propietat especial en aquest wiki
16 març 2016 11:53:05  +
És del centre Molins Manyanet +
amaga les propietats que hi enllacen 
  No enllaça cap propietat a la pàgina.
 

 

Introduïu el nom de la pàgina des d'on començar a navegar.