Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Explora el wiki

Dreceres ràpides: navegació, cerca
Activitat 2 sobre Camps de Maduixes de l'autor Jordi Sierra i Fabra, pels Oda a la maduixa
Activitat sobre una obra  +
Curs 2015-16 +
Destacada verdader  +
Destacador Rita Ayala  +
Escrita '''Personatges''' - Oriol Batlle és el bi
'''Personatges''' - Oriol Batlle és el bibliotecari / pare de la Loreto - Marina Monteagudo és la Lluciana / noia de la biblioteca - Francesc Jiménez és el noi de la biblioteca - Marta Rincón és la Loreto '''Sinopsis''' L’anunci comença amb un noi que entra a la biblioteca municipal coneguda com "Biblioteca Pau Vila" i que es troba buscant un llibre per entretenir-se. - Noi: Bona tarda! - xiuxiueja -. - Bibliotecari: Bona tarda! - xiuxiueja -. De sobte, li crida molt l’atenció un i a l'instant l’agafa del prestatge, l’obre i en començar a llegir sorgeixen moltes imatges successivament sobre el que tracta la història. La primera imatge s’hi troba en una discoteca, era la festa on la Lluciana i els seus amics estaven abans que passes res, fins que, arriba un moment on la Luci decideix prendre’s una pastilla, que era èxtasi. A l'instant, la imatge de la festa desapareix i torna a sortir el noi que es queda molt sorprès pel que havia passat en aquell moment. - Noi: Guau! - crida bruscament -. - Bibliotecari: Shh!! Et trobes a la biblioteca - xiuxiueja -. El noi va reaccionar i recorda que es trobava en una biblioteca, llavors decideix entrar de nou a la lectura, i es dirigeix a un altre capítol del llibre. La segona imatge trobem a la Loreto, una de les millors amigues de la Lluciana que pateix bulímia. En aquella escena, el pare li porta un plat de maduixes de postre, ella decideix menjar-ho però només acabar ho expulsa i es dirigeix ràpidament al lavabo de casa per veure’s al mirall i s’hi queda mirant una bona estona. L’escena desapareix de nou, el noi torna a quedar fascinat pel que acabava de llegir, li cridava moltíssim l’atenció l’argument. - Noi: Guau!! És increïble!!! - crida molt -. - Bibliotecari: Shh!! No t'ho tornaré a repetir!!! - xiuxiueja enfadat -. El noi es va riure però va captar el senyal i va decidir parar de llegir aquell llibre titulat “Camps de Maduixes” de l’autor Jordi Sierra i Fabra, el va agafar, i va marxar amb moltes ganes i entusiasme per continuar llegint la lectura a un altre lloc. Finalment, apareix una frase: ''T’atreveixes a llegir-lo?'' L'anunci finalitza amb una imatge del llibre.
nunci finalitza amb una imatge del llibre.  +
Nom usuari Oda a la maduixa  +
Obra Camps de Maduixes de l'autor Jordi Sierra i Fabra +
Presentació activitat Hola nois i noies de la Viquilletra! A co
Hola nois i noies de la Viquilletra! A continuació, us presentem la segona activitat realitzada pel grup "Oda a la maduixa". Aquest grup està compost per l'Oriol Batlle, el Francesc Jiménez, la Marina Monteagudo i la Marta Rincón. En aquest cas, us presentem un anunci publicitari sobre l'obra literària "Camps de Maduixes" de l'autor Jordi Sierra i Fabra. Ens centrarem en dos dels personatges de l'obra, la Lluciana, la protagonista de la història que a causa de prendre una pastilla durant una festa queda en coma, i també sobre la Loreto, la seva millor amiga que pateix bulímia. Esperem que pugueu gaudir del nostre treball tant com ho hem fet nosaltres!
tre treball tant com ho hem fet nosaltres!  +
Prova fals  +
Tipus activitat obra anunci  +
Títol activitat Activitat 2 sobre Camps de Maduixes de l'autor Jordi Sierra i Fabra, pels Oda a la maduixa  +
Validada verdader  +
Validador Rita Ayala  +
Vídeo activitat 2rRA9R16E0w  +
Vídeo servidor YouTube  +
Té consulta
Aquesta propietat és una propietat especial en aquest wiki
Activitat 2 sobre Camps de Maduixes de l'autor Jordi Sierra i Fabra, pels Oda a la maduixa + , Activitat 2 sobre Camps de Maduixes de l'autor Jordi Sierra i Fabra, pels Oda a la maduixa + , Activitat 2 sobre Camps de Maduixes de l'autor Jordi Sierra i Fabra, pels Oda a la maduixa +
Categories Activitats
Data de modificació
Aquesta propietat és una propietat especial en aquest wiki
16 març 2016 18:49:20  +
És del centre Molins Manyanet +
amaga les propietats que hi enllacen 
  No enllaça cap propietat a la pàgina.
 

 

Introduïu el nom de la pàgina des d'on començar a navegar.