Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Cerca semàntica

Dreceres ràpides: navegació, cerca

[Edita la consulta]| Mostra el codi incrustat


Anterior     Resultats 2 – 2    Següent        (20 | 50 | 100 | 250 | 500)
20150113-WA0001.jpg
Fimeo del centre Daniel Mangrané

Integrat per: Francesc V., Miriam, Ot, Ilyasse, Eva

PRESENTACIÓ DEL GRUP “FIMEO”

Bon dia, Nosaltres som el grup de treball FIMEO. Estem fent 4t d’ESO a l’Institut Escola Daniel Mangrané i Escardó de Jesús. El nom que ens hem posat és per les inicials dels membres que el componem, que som: Francesc Vergés, Ilyasse El Idrissi, Míriam Barquero, Eva Baiges i Ot Raïch. A continuació, us anem a presentar detingudament, cadascú de nosaltres...

Hi! Jo sóc en Francesc Vergés Cid, i sóc la “F” de FIMEO. Tinc 15 anys i a finals de gener faig els 16. No sóc molt alt, morè, prim i tinc els ulls blaus. Jugo a futbol en un equip de la ciutat, i m’agrada molt l’esport, perquè és sa, però m’agrada molt més estar al sofà mirant la tele i jugant al mòbil.

Hola, Jo sóc Ilyasse El Idrissi, i sóc la segona lletra de FIMEO, la ‘’I’’. Tinc 15 anys però al gener faig els 16. Sóc un noi de pell morena, baix, prim i tinc el ulls marrons. Sóc molt nerviós, però simpàtic amb la gent que conec. M'agrada molt el futbol i el practico a Jesús, a l’equip Jesús Catalònia. M’agrada escoltar rap i també pop. M`agraden molt els espaguetis perquè tenen un sabor molt bo. El meu color preferit és el blau, i el meu número preferit és el 10.

Hola! Jo sóc la Míriam Barquero, tinc 15 anys i sóc la “M” de FIMEO. No sóc molt alta, tinc els cabells llargs, arrrissats i castanys i els ulls marrons. Sóc una noia oberta i extrovertida. M’agrada molt aprendre anglès perquè penso que és una cosa molt important per al futur i d’aquesta manera tenir més portes obertes en l’àmbit del treball; la música de gènere rock clàssic i estar amb els amics, perquè amb ells passo molt bones estones. No practico cap esport en especial, però m’agrada el volei, les danses urbanes, l’escalada i el barranquisme. M’encanta mirar pel•lícules, i sobretot, fixar-me en els seus efectes especials, ja que si és possible, m’agradaria dedicar-me a això en un futur.

Hello! Jo sóc l’Eva Baiges, tinc 15 anys i sóc la “E” de FIMEO. Sóc d’estatura mitjana, tinc els ulls marrons i amb forma d’avellana, característica que sempre nombren els meus familiars. Tinc els cabells llarg, llisos i marrons i sóc de pell una mica fosca. Sóc una noia bastant tímida i introvertida, però amb els amics i la família és totalment al contrari. M’agraden els esports, essencialment el volei, i els idiomes, ja que penso que són molt importants per el futur que ens espera. En el món de la música, m’agrada molt la música catalana, però també escolto molt soul, rock i pop. També m’agrada molt el cinema, sobretot les pel•lícules de terror, de ciència-ficció, musicals i les comèdies per passar una bona estona amb els amics.

Hola, Sóc Ot Raïch i Panisello i tinc 15 anys. Tinc els ulls marrons, els cabells també marrons. Sóc alt i prim. Sempre estic content i sóc molt desordenat i despistat. El meu plat preferit són els raviolis, la meva fruita preferida la maçana, el meu color preferit el blau, el meu nombre preferit el 9 i el meu grup de música preferit, els Beatles.

Els FIMEO, tenim moltes coses i desitjos en comú, una d’elles és que ens agradaria que no hi haguessin més retallades en els sectors de treball, i en especial, al sistema educatiu, ja que a més de perjudicar la feina de molts, perjudica el nostre futur, el futur dels estudiants. Pensem també, que el català, és una assignatura indispensable a l’escola, i no s’hauria de retirar com a llengua troncal, tal i com la recent llei de LOMCE implica, ja que és la llengua de la nostra terra, i per tant és important.

Fins aquí la nostra presentació. Esperem que us hagi agradat i ara anem a treballar!
Anterior     Resultats 2 – 2    Següent        (20 | 50 | 100 | 250 | 500)