Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre Mecanoscrit del segon origen de l'autor Manuel de Pedrolo, pels Renaixença

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus carta a sobre Dídac a l'obra Mecanoscrit del segon origen de l'autor Manuel de Pedrolo, realitzada per Renaixença del centre Pasqual Calbó i Caldés durant el curs 2012-13.


Caravana, núm. 1 08006 Barcelona


Estimada Alba,

T'estaràs demanant qui és el responsable d'aquesta carta que ara tens a les mans. Bé, en primer lloc, dir-te que el meu nom és també Alba, Alba Olives. Curiosament, el nostre nom significa molt, com s'ha demostrat al llibre. Doncs, estava llegint un llibre fabulós on es parla de tu. Aquest Mecanoscrit que tant m'ha impressionat, m'ha impulsat a dedicar-te aquesta carta.

Des del principi has demostrat una gran força interior davant l'adversitat. Com és que tu, només una noia, vas sobreviure a la gran catàstrofe? Posseeixes un enginy i una intel·ligència que has fet servir per a sobreviure en un món hostil. A més, vas salvar una persona, en Dídac, el teu company, protegint-lo i fent-lo fort per així poder afrontar el dia a dia, crec que vas fer d'ell un jove assenyat i equilibrat. La vostra relació personal fou un pas inevitable en la dura situació que vau viure. Ha de superar qualsevol barrera d'edat, color i condició. M'ha emocionat que a la fi poguéssiu demostrar al món que no hi ha fronteres, que encara hi ha un futur si es té una fortalesa com la vostra.

Bé, Alba, que sàpigues que ara veig la vida d'una altra manera, tan optimista i vitalista com tu. Que totes les Albes puguem estar orgulloses de portar un signe de canvi, d'un nou començament, i així dir a tothom que nosaltres afrontarem els esdeveniments futurs amb decisió i fermesa.

Estimada, he après tant de tu. Confio que allà on siguis, tots vegin la llum de l'alba que hi ha dins tu.

Una abraçada


                   Alba Olives

ModalitatsAltres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre Mecanoscrit del segon origen de l'autor Manuel de Pedrolo, pels Renaixença

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.