Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre Les noies de filferro de l'autor Jordi Sierra i Fabra, pels Lestogrup

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus tràiler de llibre sobre l'obra Les noies de filferro de l'autor Jordi Sierra i Fabra, realitzada per Lestogrup del centre Lestonnac l'Ensenyança durant el curs 2017-18.


Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Jon és periodista a l'editorial d'una revista i la seva mare, que és la directora, li demana que redacti un nou article sobre les Wire-girls, tres models (Vania, Jess i Cyrille) que havien estat molt famoses feia deu anys, tot i que dues d'elles, Jess i Cyrille, ja havien mort, i Vania havia desaparegut.

Jon comença a buscar informació sobre elles i a visitar les persones més properes a elles, ja que a part de fer un reportatge es tractava de saber on era Vania o si estava morta. Va entrevistar la tia de Vania, els nuvis de Vania i el seu marit, els nuvis de Jess, els pares de Jess i la seva germana, a les persones que les van portar a l'èxit ...

Durant la seva investigació va conèixer a una aspirant de model, Sofia, de la qual s'enamora. Va viatjar a Madrid, París, Nova York, Los Angeles, San Francisco ... Cada persona que visita li va facilitant una pista, encara que molts d'ells creuen que és morta, altres li van informant sobre una dona que sempre anava amb Vania. Fins que arriba a Aruba, a casa de Noraima, la criada, supervisora ​​i fins i tot li feia de mare a Vania.

Ella primer li diu que està morta, i li ensenya la seva tomba, però al final Jon torna a casa i descobreix que Vania hi és, i la tomba era un muntatge.

Es coneixen i li explica que està fent un reportatge sobre les Wire-girls ... però no està molt segur de voler publicar l'exclusiva, o al contrari, publicar les fotografies de la tomba i fer que està morta, per què ara Vanesa viu feliç i en pau, que és el que ella volia.

Altres activitats sobre la mateixa obraComentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre Les noies de filferro de l'autor Jordi Sierra i Fabra, pels Lestogrup

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.