Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre La noia del descapotable de l'autora Maria Rosa Nogué, pels Laiapep12

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Carmina ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus altra versió sobre l'obra La noia del descapotable de l'autora Maria Rosa Nogué, realitzada per Laiapep12 del centre Carles Vallbona durant el curs 2014-15.


Hem modificat la nit en la qual en Jimmy i l'Andrea van a la discoteca.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

A la discoteca hi ha l’Andrea amb en Jimmy. Es troben amb el pare de l’Andrea , la advocada i en Peter amb els seus amics.

Les pastilles que s’havien pres van començar a fer efecte.


L’Andrea en veure a en Peter es va sentir molt confosa i incòmoda en no estar amb ell. Llavors decideix enrotllar-se amb en Jimmy per fer-li enveja, i comença a petonejar-lo apassionadament. En Peter en veure allò no pot reaccionar i decideix que el millor que pot fer és marxar d’aquell lloc. L’Andrea no pot deixar-lo marxar d’aquesta manera, el segueix fins a la porta i el crida. Ell en girar-se li diu que únicament volia arreglar les coses amb ella, i en veure el que ha fet amb en Jimmy queda impactat. L’Andrea plora, ella vol recuperar-lo, tot i que li hagi posat les banyes amb la Diana. El passat, passat està, i en Peter decideix perdonar-la tot i haver-se enrotllat amb en Jimmy ja que ell també ho va fer malament al estar amb la Diana. En Jimmy s’ha emprenyat perquè ell sentia alguna cosa per l’ Andrea i el petó l’ha fet posar la pell de gallina, i que ara l’utilitzi i el deixi d’aquesta manera no li senta gens bé. De sobte senten uns cops molt forts, és el pare l’Andrea. Està fent cops a un cotxe i està cridant molt enrabiat, ha begut més del compte. L’Andrea corre cap a ell i li diu que deixi de fer cops, que perquè ho fa. Ell diu que no té res, són molts problemes els de casa i els del treball, i que la mare hagi marxat el fereix. L’Andrea li diu que la té a ella i al seu germà, que passi el que passi estaran units i que són una família, junts se'n podran sortir de tots els problemes que esdevinguin. Tot i sentir les paraules de la seva filla, el pare no gosa a parar i no li respon. Ella li diu que sisplau que pari, que ho faci per ella, i marxa amb en Peter a un lloc més tranquil per parlar mentre en Jimmy es queda mirant ple de tristor i amb els ulls ennuvolats per les llàgrimes que li anaven a caure. Ella no mira enrere, vol fer-se la dura i no vol adonar-se’n de tot el mal que li ha fet al seu pobre amic. En Peter li posa el braç sobre la cintura i la rodeja suaument, quan s’allunyen suficientment com perquè els altres no els vegin, en Peter apropa l’Andrea als seus llavis, i es fan un petó molt intens. Ell està encantat però ella en el fons sap que no ha fet el correcte i que ha perdut un gran amic per culpa del seu egoisme.


Si no fa res ara per solucionar-ho, possiblement no tornin a ser amics. La decisió està en les seves mans. Però finalment deixa portar-se per la situació i s’oblida d’en Jimmy.

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre La noia del descapotable de l'autora Maria Rosa Nogué, pels Laiapep12

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.