Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre El secret de la mare de l'autor J.L. Witterick, pels Jodadi

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Esther Bueno de Dios ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus altra activitat sobre l'obra El secret de la mare de l'autor J.L. Witterick, realitzada per Pankv del centre Músic Martín i Soler durant el curs 2016-17.


Anem a donar les nostres opinions sobre el llibre de lectura "El secret de la mare"

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

A continuació donarem les nostres opinions personals:

Victoria Blasco: M'ha agradat molt, ja que esta història ens conta que estava passant en eixa època, és dels llibres que mes m'han agradat en valencià. Molt interessant que recomane llegir.

Andreea Dineci: M'ha agradat molt el llibre perquè no sols et conta la història de l'holocaust com tots els altres llibres sinó que conta una història a través dels ulls de tots els personatges que estan refugiats a casa de Francizca i com han sobreviscut i la seva vida abans de l'holocaust i això em pareix molt interessant i més profund que contar la història sencera de l'holocaust i dir que la culpa la tenen tots els alemanys.

Karina Cobo: Aquest llibre m'ha paregut bastant interessant i curiós sobretot perquè amb aquesta història podemfer-nos una idea de com se sentien aquelles persones des dels nazis als jueus i com de dura va ser la situació.

Paco Guallichico: Aquest llibre m'ha agradat perquè ens dóna una oportunitat de vore com era la vida de aquestes persones, i a les injustícies a les quals han estat sotmesos.

Nerea García: M'ha paregut un llibre molt interessant perquè ens conta fets ocorreguts en eixa època que jo personalment no sabia que havien ocorregut i ens conta com de dur va ser l'holocaust per a la gent que el va viure. D'una altra banda, hi havia algunes parts del llibre que m'han paregut un poc avorrides perquè no conta moltes coses en eixa part en concret, però en general em pareix bon llibre per a llegir.

Maria Torres: M'ha paregut una història molt interessant, i m'ha agradat sobrettot la manera de contar-ho, des de distints punts de vista, i donant-nos a entendre millor la situació que han passat aquelles persones que han viscut l'holocaust, i l'instint de supervivència que tenien.

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre El secret de la mare de l'autor J.L. Witterick, pels Jodadi

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.