Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre El Diari de la Neus de l'autora Glòria Llobet, pels Paraules de neu

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Rita Ayala ha validat aquesta activitat.

Crystal Project highlight yellow.png
Activitat destacada per Rita Ayala en l'edició de Viquilletra 2013-14

Activitat de tipus entrevista sobre Neus a l'obra El Diari de la Neus de l'autora Glòria Llobet, realitzada per Paraules de neu del centre Molins Manyanet durant el curs 2013-14.


Modalitats

[edit]

Activitat escrita

- Martí: Hola, bona tarda a tots i a totes. Estem retransmetent en directe des de Barcelona i aquestes notícies les dedicarem a la protagonista del llibre ‘El diari de la Neus’, de la famosa Glòria Llobet.

Aquesta història tracta de la vida i de les experiències de la Neus, una jove de 14 anys que descobreix el que és l’amor i les conseqüències que pot tenir . Està basada en fets reals. Ara li donem la connexió al periodista que durà a terme l’entrevista. Bona tarda Daniel.

- Daniel: Hola Martí. Com veieu al meu costat està la nostra protagonista.

- Neus: Encantada d’estar aquí Daniel.

- Daniel: Et sembla bé que comencem l’entrevista?

- Neus: Endavant.

- Daniel: Una de les preguntes més destacades entre els joves és, com et vas sentir quan et van dir que en Lluís s’havia quedat paraplègic?

- Neus: El fet de pensar que la persona que més estimava en aquest món no tornés a caminar mai em va destrossar per dins, ja que en part era culpa meva, encara que ell digués el contrari.

- Daniel: Quina reacció vas tenir al veure’l estirat al llit sense moure’s?

- Neus: La veritat és que en un principi no semblava que no pogués moure les cames. Però després de que em fes fora de l’habitació, se’m va caure el món a terra.

- Daniel: Quina desgràcia! Però com vas suportar sentir-te així!

- Neus: Va ser molt complicat, tant per a ell com per a mi. Després de l’accident vaig passar uns mesos pensant com seguiria la nostra relació i al final vaig entendre que el millor era ajudar-lo i deixar de pensar en què érem realment.

- Daniel: Però un ocellet m’ha dit que ara esteu…

- Neus: Sí, ho estem tornant a intentar perquè els sentiments que havíem tingut eren difícils d’oblidar.

- Daniel: Doncs espero que surti bé.

- Neus: Gràcies, jo també.

- Daniel: Seguim amb les preguntes, però ara de les xarxes socials. Des de el Prat ens diuen: Què van dir els teus pares de tot això?

- Neus: Em van estar ajudant en tot moment, tant ells com el meu germà i les meves amigues.

- Daniel: Des de Planoles pregunten: Canviaries algun fet del llibre?

- Neus: Ho han explicat tot molt bé, encara que la discoteca on en teoria ens vam conèixer no existeix.

- Daniel: No fotis! I on us vau conèixer?

- Neus: Doncs, és una història molt graciosa. Ell feia classes de repàs per estalviar per a la moto, i un dia es va presentar a casa amb el meu germà.

- Daniel: Quina casualitat! Això és tenir sort.

- Neus: Això penso jo…

- Daniel: M’han estat explicant, que t’has afegit en un nou projecte relacionat amb l’escenari, ens podries explicar de que es tracta?

- Neus: Sí, és veritat, la pròxima setmana començo una obra de teatre a Madrid. Tracta les noves tecnologies i l’evolució del món actual, us convido a tots a anar-hi i poder gaudir d’una tarda genial.

- Daniel: Estic segur que els teus seguidors no et fallaran.

- Neus : Jo també. Ah!, us haig d’informar que gràcies als Estudis Manyanet Molins, el pròxim estiu, s’estrenarà a tots els cinemes de Catalunya, ‘El diari de la Neus ‘.

- Daniel: Quina notícia, no tenia ni idea! Doncs Martí amb aquesta gran notícia et tornem la connexió, moltes gràcies Neus. Neus : Moltes gràcies a vosaltres.

- Martí: Gràcies Daniel, i sobretot a tu Neus. Doncs, molt bé senyors i senyores gràcies per la vostra atenció, ens acomiadem deixant-vos el primer tràiler del llibre ‘El diari de la Neus’.


Activitat enregistrada en vídeo

Altres activitats sobre la mateixa obraComentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre El Diari de la Neus de l'autora Glòria Llobet, pels Paraules de neu