Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre El Diari de la Neus de l'autora Glòria Llobet, pels Els Viquifrikis de la Neus

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Rita Ayala ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus carta a sobre Montse a l'obra El Diari de la Neus de l'autora Glòria Llobet, realitzada per Els Viquifrikis de la Neus del centre Molins Manyanet durant el curs 2013-14.


Nosaltres hem escollit el personatge de la Montse per fer les activitats proposades. La primera activitat que hem escollit és: la carta, que va dirigida a la Neus.

Modalitats

[edit]

Activitat escrita

Estimada Neus,

Com estàs? Com va tot? Espero que estiguis bé.

No sé si te'n recordaràs de mi. Només sé que et dec una gran disculpa ja que no vaig estar al teu costat quan més em vas necessitar. Quan en Lluís va patir el fatídic accident, jo no vaig saber com reaccionar. Només sé que vas passar-ho molt malament i no sabia com trobar la manera de recolzar-te ja que jo també ho vaig passar fatal. Dos dies després d’aquell fet, la meva mare i el meu pare van tenir una gran discussió per problemes econòmics que prefereixo explicar-te cara a cara, el fet és que vaig marxar a Barcelona, i aquesta decisió va ser tan dura per mi, i va arribar-me a afectar tant que la meva rutina va canviar tant radicalment que no vaig tenir el valor de tornar a parlar amb tu.

Ja m’he assabentat de la tràgica mort d’en Lluís fa 3 mesos. No entenc com una persona que és estimada tant per familiars i amic, i que podria continuar endavant i seguir vivint ha pogut fer aquesta tonteria i acabar aquest patiment per la via fàcil, suïcidar-se.

Sento que et dec una i no tornar a repetir el mateix error que vaig cometre, ja que quan em va deixar en David tu vas estar allà, al meu costat, recolzant-me en tot moment. Sé que no és la mateixa situació que es mori una persona estimada que el trencament d’un amor però crec que passar una estona juntes podria estar bé.

Per aquesta raó m’agradaria que quedéssim algun dia per recordar aquells vells moments que passàvem al Diàbolo, passar una estona juntes petant la xerrada. El dia 20 de juny acabo els exàmens i el batxillerat, a partir d’aquell dia estic disponible per veure’ns i quedar. A tu a partir de quin dia t’aniria bé?

Espero que et recuperis i ens veiem aviat perquè et trobo molt a faltar,

Molts petons i abraçades.

Montse.


Activitat enregistrada en vídeo

Altres activitats sobre la mateixa obraComentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre El Diari de la Neus de l'autora Glòria Llobet, pels Els Viquifrikis de la Neus

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.