Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre Dos taüts negres i dos de blancs de l'autor Pep Coll, pels Pamtumaka

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus tràiler de llibre sobre l'obra Dos taüts negres i dos de blancs de l'autor Pep Coll, realitzada per Pamtumaka del centre Casp durant el curs 2017-18.


Elaborarem un booktrailer però que no estarà fet buscant l'estratègia publicitària sinó que farem un booktrailer que reculli l'essència temàtica de la novel·la, la seva originalitat i els seus trets narratius o genèrics... No es tracta de crear un vídeo-resum. L'objectiu d'una editorial és fer-te comprar el llibre, i en canvi el nostre objectiu és demostrar que n'hem fet una bona comprensió.

Modalitats

[edit]

Activitat escrita

L’autor en aquesta novel·la decideix parlar d’un assassinat d’uns masovers que havia sentit quan era petit, però que mai se’n podia parlar. Aleshores escriptor decideix narrar una història gairebé desconeguda, per tothom. Aquest assassinat no va aparèixer en els mitjans de comunicació, només era coneguda pels pobles veïns. La història narra l’horrible assassinat que va sacsejar els habitants de la serra de Carreu. En les petites masoveries de Carreu van aparèixer morts un matrimoni i les seves dues nenes. El crim va commoure la gent de la contrada pirinenca. Un matrimoni sospitós va ser jutjat i empresonat. Però mai se’ls va poder inculpar perquè els fets no es van demostrar. Les influències polítiques i els interessos econòmics, en plena postguerra franquista, van fer que no s’arribés al fons del procés judicial.


Activitat enregistrada en vídeo


Bernat Rucabado i Gonzalo Plaza 1r Batx E
Altres activitats sobre la mateixa obra

Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre Dos taüts negres i dos de blancs de l'autor Pep Coll, pels Pamtumaka

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.