Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre Divergent de l'autora Veronica Roth, pels Violeta2017

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus tràiler de llibre sobre l'obra Divergent de l'autora Veronica Roth, realitzada per Violeta2017 del centre El Carme durant el curs 2017-18.


Som unes alumnes de 4r ESO, que hem creat una trailer de la pel·lícula Divergent. Aquest l'hem fet amb molta il·lusió i moltes ganes!! Gracies per la visualització.

Modalitats

[edit]

Activitat escrita

SINOPSI

Divergent, film basat en el primer llibre de la saga “Divergent” de *Veronica *Roth, ens presenta una societat que manté la pau i funciona gràcies a la seva divisió en cinc faccions: Veritat, Abnegació, Gosadia, Cordialitat i Erudició. Quan compleixen setze anys tots els joves de la ciutat realitzen unes proves i decideixen a quina facció volen pertànyer en funció d'aquella virtut que posseeixin. No obstant això, per a Beatrice Prior (*Shailene *Woodley) això no és tan fàcil ja que ella no és com els altres, és divergent, i podria pertànyer a més d'una facció però ningú ha de saber-ho. Per això Beatrice sorprèn a tots quan escull la facció a la qual vol pertànyer: Gosadia. En la seva nova facció Beatrice, que ara la hi coneixerà com Tris, farà nous amics, coneixerà a Quatre (*Theo James) i descobrirà que l'erudita *Jeanine *Matthews (Kate *Winslet) té un pla per eliminar a tots els divergents de la ciutat. Tris i Quatre intentaran descobrir què fa als divergents tan perillosos abans que sigui massa tarda.

La pel·lícula està dirigida per Neil *Burger (L'Il·lusionista, *Interview *with *the *Assassin, Sense límits) i en el seu repartiment compta amb *Shailene *Woodley (Sota el mateix estel, Ocell blanc de la tempesta de neu, Els descendents), *Theo James (*London *Fields, *Franny), Kate *Winslet (Steve Jobs, *Revolutionary *Road, El lector) i Milers *Teller (*Whiplash, *The *Spectacular *Now), entre altres.

UNA SOLA ELECCIÓ POT TRANSFORMAR-TE

Activitat enregistrada en vídeo

Altres activitats sobre la mateixa obra

Encara no hi ha a Viquilletra altres activitats sobre aquesta obra.


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre Divergent de l'autora Veronica Roth, pels Violeta2017

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.