Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre Crispetes per la Norma Schweizer de l'autor Pere Pons i Clar, pels AJansa

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus vida oculta de sobre Norma a l'obra Crispetes per la Norma Schweizer de l'autor Pere Pons i Clar, realitzada per AJansa del centre Col·legi SIL durant el curs 2012-13.


Aquest text tracta sobre el diari de la Norma, com es sent una persona que té el sida i com afrontar-ho.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Estimat diari,

Em sento diferent dels altres. ¿Potser és que ho sóc? Aquella frase de tots som iguals no es veritat, jo tinc el Sida i això és el que fa que no sigui igual que els altres. Cada dia penso en com hagués sigut la meva vida si no m' hagués contagiat del virus, mai ho sabré amb certesa però per sort tinc els meus companys que em fan sentir bé.

Ara estàn organitzant una manifestació en contra de la meva expulsió, ja que no els hi sembla bé que em fagin fora per algo que no ha sigut culpa meva. L'únic inconvenient es que hi ha alguns pares que es pensen que contagiaré els seus fills, però això és més aviat impossible. Jo prenc les precaucions adecuades per a la seguretat dels altres.

Finalment, m'han fet un homenatge que consisteix en portar crispetes a l'escola per esmorzar. Perquè quan hi anava sempre en menjava. Demà faràn una entrevista amb totes les seves idees. Ja t'explicaré tot amb detalls.

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre Crispetes per la Norma Schweizer de l'autor Pere Pons i Clar, pels AJansa

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.