Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre Camps de maduixes de l'autor Jordi Sierra i Fabra, pels Pirates de la literatura

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus carta a sobre Eloi a l'obra Camps de maduixes de l'autor Jordi Sierra i Fabra, realitzada per Pirates de la literatura del centre Molins Manyanet durant el curs 2015-16.


Ja hi tornem a ser! Nosaltres som el grup Pirates de la literatura i la nostra segona activitat és una carta que hem fet del personatge Eloi a la Lluciana. Aquesta carta tracta de tot el que sent l'Eloi, el que pensa, quines pors té i els seus sentiments cap a ella. Hem pensat de fer aquest text centrant-nos en la Lluciana i el temps que va estar en coma ingressada a l'hospital. Hem disfrutat molt fent-la i esperem que vosaltres també llegint-la!

Modalitats

[edit]

Activitat escrita

Encara no em faig a la idea de que precisament t'hagi passat això a tu.

Sé que te'n sortiràs, que podràs llegir aquesta carta que t'escric, ets una noia forta i te'n sortiràs, ho sé.

Em convenço a mi mateix de que no te'n aniràs ja que si te'n vas no podré seguir la meva vida sense tu.

Et prometo estar sempre amb tu i cuidar-te. No t'imagines quant et trobo a faltar. Ets imprescindible ja ho saps, ets el meu primer amor i l'únic.

No hi ha hagut ni un sol dia que no hagi pensat amb tu, no sé com t'ho fas però dia rere dia em passa el teu record pel cap. Sento un remordiment immens per dins, em culpo per tot el que ha passat i no ho puc evitar.

Hagués pogut estar allà amb tu, evitar aquesta desgràcia i poder haver disfrutat amb tu aquella última nit.

Tinc por, por de no tornar-te a veure, de no poder admirar mai més aquell somriure ni aquella olor. El perfum que recordava cada matí al despertar-me i el que m'arribava cada dia al veure't. Saps que sempre et portaré a dins i mai t'oblidaré.

Espero i desitjo que puguis llegir aquesta carta amb tota la meva ànima, no tinc més desig. No només t'escric això per tot el que t'estimo i t'aprecio, sinó perquè tampoc sé si et tornaré a veure, intento no pensar-hi però al final és inevitable.

He vist la cara de preocupació de tots els que t'estimen i et protegeixen, els teus pares, la teva germana, les teves amigues i jo.

Estem tots preocupats per tu, encara que sé que si estiguessis aquí amb nosaltres ens diries que ho deixéssim córrer.

Tinc tantes ganes d'abraçar-te i de dir-te tot el que sento i tot el que he passat sense tu... No em puc treure la teva imatge estirada al llit de l'hospital sabent que estàs en coma. Penja d'un fil si despertar o morir. Tinc por, molta por. Però és gràcies a tot el que sento per tu el que em fa seguir endavant i tenir esperança. La fe de que tot sortirà bé.

Ja saps tot el que signifiques per a mi i et prometo que en sortiràs d'aquesta, és només una mala experiència, un mal record.

Ets inigualable Lluciana. T'estimo.

Eloi.


Activitat enregistrada en vídeo

Altres activitats sobre la mateixa obra
Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre Camps de maduixes de l'autor Jordi Sierra i Fabra, pels Pirates de la literatura

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.