Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre Camps de maduixes de Jordi Sierra i Fabra, pels Pirates de la literatura

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus entrevista sobre Eloi a l'obra Camps de Maduixes de l'autor Jordi Sierra i Fabra, realitzada per Pirates de la literatura del centre Molins Manyanet durant el curs 2015-16.


Hola! Som els pirates de la literatura i ara us presentarem la nostra primera activitat. Una entrevista a l'Eloi. A continuació us explicarem l'experiència viscuda de l'Eloi davant l'estada en coma de la Lluciana i una mica també com és ell.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

ENTREVISTA:

Alba: Bona tarda, estem aquí amb el famós personatge del llibre Camps de Maduixes, l'Eloi. Sergi: Hola, molt bona tarda. Alba: Comencem amb l'entrevista. Sergi: D'acord. Alba: Ens agradaria saber quines sensacions va tenir quan la Lluciana estava en coma. Sergi: Primer de tot dir que això li pot passar a tothom i que és una molt mala experiència. Alba: I respecte la decisió d'ella a prendre la pastilla? Sergi: Doncs, bàsicament jo no podia estar allà en aquell moment i crec que la gent no l'hauria d'haver influenciat. Va estar molt malament, però ja ho haurà après per la pròxima vegada. Alba: I creus que haguessis pogut fer algo per impedir-ho? Sergi: Jo ja li vaig dir, la vaig avisar molts cops i qu eper molt que la gent digui que ho facis no et pots deixar influenciar. Alba: I, parlant de la Lluciana, com la vas conéixer? Sergi: Doncs la vaig conéixer a un bar però, desde el moment que la vaig veure vaig saber que seria la meva parella per tota la vida. Alba: Què intens no? Sergi: La veritat és que sí, però quan veus a una persona així tan especial et dones compte desde el principi. Alba: I ella també va sentir el mateix? Sergi: No ho sé, ella diu que al principi no però finalment sí. Alba: Es va enamorar. I com la descriurie's? Sergi: Una noia molt llesta, carismàtica i sincerament molt bona persona. Alba: Creus que teniu gustos similars o diferents? Sergi: És una pregunta bastant rebuscada però depèn, com tothom tenim gustos i aficions bastant iguals però algunes totalment oposades Alba: Molt bé, gràcies.

Sergi: Derres.

Altres activitats sobre la mateixa obra
Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre Camps de maduixes de Jordi Sierra i Fabra, pels Pirates de la literatura

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.