Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre Camps de maduixes de Jordi Sierra i Fabra, pels Maduixots

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Rita Ayala ha validat aquesta activitat.

Crystal Project highlight yellow.png
Activitat destacada per Rita Ayala en l'edició de Viquilletra 2015-16

Activitat de tipus carta a sobre Loreto, Lluciana a l'obra Camps de Maduixes de l'autor Jordi Sierra i Fabra, realitzada per Maduixots del centre Molins Manyanet durant el curs 2015-16.


Aquest document va ser escrit cronològicament després del ensurt en que la LLuciana es va veure involucrada. El argument de la carta versa en els sentiments que va experimentar el personatge durant el seu trajecte de convalescència i el vincle que l'enllaça amb la seva amiga que estigué a dues passes de la mort.

Modalitats

[edit]

Activitat escrita

Estimada Lluciana,


Gràcies a tu el meu ser ha tingut un mal fugisser. Jo era com una gota d’aigua immersa en l’oceà, l’aigua en fregava i la meva composició variava.


El meu afany era semblar-me a aquells que estan de moda, perquè creia que allò era el que vertaderament importa. Podia semblar una cosa sense gaire significat, però tot ésser humà busca ser integrat. En el meu interior sentia un neguit que em destrossava, per tot el món em sentia rebutjada. M’endinsava cada cop més, la llum s’atenuava, ja no era jo mateix. En aquell llavors era algú superficial, fet que provocà que el meu recipient tingués aquell estat fatal. Tot em dolia, el meu subconscient em rebotava al cap, tot per la ignorància envers la societat. Em creia amb plena, amb plena llibertat; malgrat tot, aquesta no fou la realitat. El resplendor que s’allunyava, es féu invisible per ma mirada, era un mariner desorientat que per la penombra va ser eclipsat. Era al mig, al mig d’un mar immens, on les coses no surten com pretens. Era l’objecte d’una ment endimoniada, que obeïa un destí del qual ell em precisava.


Per sort, vaig tenir el teu conhort; que em donà un fort impuls al cor. Aquella gota que s’enfonsava, ja era fora altra vegada. Si no hagués estat per la teva insistència, hauria perdut el meu instin de subsistència. I si no t’haguessis aixeca’t, la teva absència m’hagués arrossegat.


A través d’aquesta carta et mostro el meu agraïment, ja que aquella ment que trontollava, ha trobat per fi una pau sagrada.


Et recordaré sempre

T’estimo


LORETO


Activitat enregistrada en vídeo

Altres activitats sobre la mateixa obraComentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre Camps de maduixes de Jordi Sierra i Fabra, pels Maduixots