Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre Camps de Maduixes de l'autor Jordi Sierra i Fabra, pels La Maduixa del Laberint

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Rita Ayala ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus carta a sobre Mosca, Família Salas a l'obra Camps de Maduixes de l'autor Jordi Sierra i Fabra, realitzada per La Maduixa del Laberint del centre Molins Manyanet durant el curs 2015-16.


Hola a tots, En aquesta activitat hem fet una carta escrita pel Mosca dirigida a la família Salas. Hem volgut ser més originals i hem utilitzat el format del correu electrònic per escriure aquesta carta, on demostrarem la rostre més humà del tràficant alhora de demanar disculpes a la família de la Lluciana.

Al vídeo que hi ha a continuació podrem veure el vídeo on apareix el progrès en el qual el Mosca escriu la carta.

Modalitats

[edit]

Activitat escrita

De: moscardon@camell.cat

Per a: famíliasalas@viquilletra.cat Assumpte: Un Gran Error

Família Salas, No sé si sabeu qui sóc, però suposo que per la meva adreça veureu que sóc el responsable de l’estat de la seva filla. No penseu que em dedico a fer mal als adolescents que surten de festa per passar-s’ho bé. Al contrari, la meva intenció és que aquells moments siguin més intensos.

M’he hagut de dedicar a aquest negoci de vicis per conseqüència al meu estil de vida. Sempre he viscut en aquest món de ***** i creieu-me no és fàcil sortir-se’n. Per culpa de caure en les drogues no vaig poder estudiar. Amb setze anys vaig començar a passar i a provar el meu producte. Al principi, es tractava de marihuana majoritàriament. Però, a poc a poc, vaig anar provant-les i passant-ne de més dures.

L’Eva, la qual era desconeguda per mi, va arribar a les meves mans des del laboratori. M’havien fet pensar que era una nova modalitat d’èxtasis i que no faria mal a ningú. Per aquest motiu no vaig fer-ne el tast.

Jo no coneixia personalment la Lluciana. Aquella nit vaig rebre molts encàrrecs i cap d’ells amb el seu nom. Tot i que, després em van comunicar que una noia estava en coma a causa de les meves pastilles.

No us he escrit aquest text perquè sentiu pena de mi, només sóc el fill de **** que us vol demanar perdó. Mai podré recompensar tot el mal que he causat a la vostra família. Per això, no em cansaré de dir ho sento.

Sincerament,

El Mosca


Activitat enregistrada en vídeo

Altres activitats sobre la mateixa obraComentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre Camps de Maduixes de l'autor Jordi Sierra i Fabra, pels La Maduixa del Laberint

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.