Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat sobre Antígona de l'autor Salvador Espriu, pels Viquillibre

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Aschlute24 ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus carta a sobre Creont a l'obra Antígona de l'autor Salvador Espriu, realitzada per Viquillibre del centre Carles Vallbona durant el curs 2013-14.


Hem fet una carta dirigida a Creont de l'obra Antigona com si fóssim un ciutadà donant la nostra opinió sobre l'actitud d'aquest personatge.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Carta a Creont


Hola bon dia,


Voldríem comentar-li la nostra opinió sobre les seves accions respecte a les coses que està fent en el regne de Tebes.


Entenem que ser rei de Tebes no és gens fàcil, per les decisions que ha de prendre però creiem que últimament s’està passant amb les seves decisions que no són gens correctes i pensem que d’aquesta manera Tebes no podrà ressorgir de la guerra. La gent cada vegada té més gana i no hi ha suficient menjar per a tot el regne. Sabem que vostè té menjar de sobra en la seva cuina reial però ha d’entendre aquesta situació. A més, la gent s’està morint de malalties per la mala nutrició que està passant. No podem permetre que els nostres fills es morin, per això li demanem que faci un esforç per atendre a tota la gent del regne per intentar que no mori més gent durant aquest anys.També pensem que deixar Polinices a mercè del voltors és un acte deshonrós i malvat que no hauria d'haver fet.


Arribem a la conclusió que hauria de deixar de tenir tantes comoditats per a vostè sol i hauria de compartir els seus recursos amb la gent del regne. No podem seguir així. També li demanem que faci honor al cos d’Antígona ja que només volia enterrar el seu germà i per això va matar-la a ella i a l’esclau Eumolp, que només volia ajudar-la perquè no ho fes ella sola. Finalment, volem que doni un sepulcre adequat a Polinices per honrar la seva valentia.

Atentament,

Un ciutadà de Tebes.

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat sobre Antígona de l'autor Salvador Espriu, pels Viquillibre

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.