Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 8 sobre Dràcula de l'autor Bram Stoker, pels Els Stokers

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Libanez5 ha validat aquesta activitat.

Activitat premiada en l'edició de Viquilletra 2017-18 com a Millors Booktràilers edició 2017-18 en els Selecció Booktràilers Viquilletra UOC-Generalitat de Catalunya 2018

Activitat de tipus tràiler de llibre sobre l'obra Dràcula de l'autor Bram Stoker, realitzada per Els Stokers del centre Escola Parroquial Nostra Senyora de Montserrat durant el curs 2017-18.


Volem fer un relat breu sobre la obra de Bram Stocker explicant el seu estat al castell que pensava amb la personalitat del comte Dràcula volem redactar l'estància fins al final la seva mort.

Modalitats

[edit]

Activitat escrita

La nostra idea és fer com si el Jonathan Harker escrivís en un diari tot el que passa al castell de Dràcula. Descriu com és el castell passejant per les seves habitacions i li causa intriga una habitació a la qual no se li permet el seu accés. Mica en mica se n'adona que en Dràcula fa coses estranyes que el delaten com a vampir. Per la nit mentre el comte Dràcula dorm a dins d'un taüt, Jonathan Harker decideix clava-li una estaca i així se'n va d'aquell castell tot tranquil sabent que ja ha acabat tot.

Activitat enregistrada en vídeo

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat 8 sobre Dràcula de l'autor Bram Stoker, pels Els Stokers

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.