Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 8 sobre Crispetes per la Norma Schweizer de l'autor Pere Pons i Clar, pels Amolletzo

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Lbabot ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus altra activitat sobre a l'obra Crispetes per la Norma Schweizer de l'autor Pere Pons i Clar, realitzada per Amolletzo del centre Col·legi SIL durant el curs 2015-16

Aquesta és una activitat col·laborativa feta a partir d'una activitat realitzada pel grup '.


Modalitats

Escrita

Activitat escrita

El grup POS, va escriure un diari sobre la senyoreta Fígols de la novel·la Crispetes per la Norma Schweizer de Pere Pons i Clar.

Aquest escrit tracta sobre la vida d'un personatge que no coneixem en què s'explica que ha descobert que la Norma no es diu així, sinó que es diu Anastasia Gugerhein. També explica que en Carles, un dels protagonistes de la novel·la, s'enamora d'aquest personatge, que més tard descobrim que és la senyoreta Fígols, i li demana matrimoni. La Norma s'ha escapat de la policia mentre que la directora i en Carles es casen i se'n van a viure a la Xina i, com literalment es diu en aquest diari, " a viure la vida boja".

El primer error que es pot presenciar en aquest diari és la falta de presentació del personatge principal. També hi ha falta de coherència, ja que la senyoreta Fígols és la directora del centre, mentre en Carles és un alumne de tretze anys, per tant no té sentit que es casi amb una senyora i el que es pitjor és que se'n vagin a viure a la Xina junts com a parella. A més, el vocabulari que s'usa no és adequat. "Viure la vida boja" no creiem que sigui una expressió adequada per aquest tipus de treball.

En conclusió, aquest treball no és del nivell que s'esperaria per presentar-lo a un concurs com aquest.