Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 3 sobre El Diari de la Neus de l'autora Glòria Llobet, pels Paraules de neu

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus altra activitat sobre l'obra El Diari de la Neus de l'autora Glòria Llobet, realitzada per Paraules de neu del centre durant el curs 2012-13.


Modalitats

[edit]

Activitat escrita

- Sergi: Hey, mira…

- Sergio: Es la Bruixa Magenta

- Sergi: Anem a veure que diu

- Bruixa magenta : Hola nois, tinc una missió per a vosaltres. Heu de destruir un vídeo en el que surten personatges sobrenaturals. Ha rebut moltes critiques i esta en perill el mon màgic. Teniu vint-i-quatre hores.


Crítica:

- Sergi: Bé la primera cosa, han sigut les representacions, a simple vista, un no es dona conta de que estan parlant d’històries diferents. Tu el veus sencer i es clar comences amb el noi que te una barba així pintada una mica estranya i desprès ens venen amb uns altres personatges que ens expliquen unes altres històries i dius no se això es una mica estrany, no bé a la historia principal i desprès dius ah val, son personatges, son personatges dunes altres històries i suposes que el llibre es una recopilació de diferents històries.

- Sergio: La vestimenta esta poc treballada, depenent també del personatge. Per exemple a la vampiressa, estava molt ben treballat lo de les dents però la vestimenta, el que es la diem, nomes portava una tovallola er sobre i ja està.

- Sergi: Si, es veritat, o sigui la… Portava dents i dius val es una vampiressa. Home, semblava mes un Home llop que una vampiressa, em… portava una… no se que era, alguna cosa per sobre, de color blanc, una vampiressa de color blanc normalment no va però es el que hi ha mes o menys un es pot fer una idea. També ho comenten en el vídeo. Desprès estan dues bruixes la Voldemorta i una altra noia que ho fa molt bé, parla molt bé, es molt directa, està molt bé. Té una serp al coll i l ava tocant, la va tocant molt… Després esta el primer que surt, no se qui es... un que mata una espècie de dimoni amb una espasa de tres centímetres de d’ample, bé li han fet una espasa això ja es alguna cosa i hi ha moments en que no se l’escolta molt, no se l’entén

- Sergio: I pel que hem vist a les tomes falses es el que mes s’equivocava, gairebé el cinquanta per cent dels cops

Després de la critica: - Sergi: Que fem?

- Sergio: Doncs buscarem un encanteri. Em sembla que l’altre dia en vaig trobar un per destruir vídeos. Mira es aquest.

- Sergi: Videousmalditus dessintegrersus deluniversus?

- Sergio: Si, em sembla que es aquest. Provem?

- Sergi: Val. I si no funciona?

- Sergio: Doncs no podem fer res. Mira, aquí.

- Sergi: Val, bé, a la de tres. Una, Dues…

- Sergio i Sergi: dessintegrersus deluniversus.


Activitat enregistrada en vídeo


Per tal d'entrendre la nostre crítica pudeu fer click al següent link enllaçat amb el video que criticarem: https://www.youtube.com/watch?v=8D8gbf3tmfw
Altres activitats sobre la mateixa obraComentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat 3 sobre El Diari de la Neus de l'autora Glòria Llobet, pels Paraules de neu

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.