Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 3 sobre El Diari de la Neus de l'autora Glòria Llobet, pels Els secrets de la Neus

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus altra activitat sobre l'obra El Diari de la Neus de l'autora Glòria Llobet, realitzada per Els secrets de la Neus del centre Molins Manyanet durant el curs 2013-14.


En aquesta activitat, us mostrarem la crítica del nou anunci dels oneofakind. La nostre periodista Gisela Domínguez anirà pel carrer en busca de l'opinió dels vianants avia'm que els hi ha semblat. Esperem la vostre opinió.

Modalitats

[edit]

Activitat escrita

GUIÓ

Arnau Latorre: Benvinguts al telenotícies, avui us parlarem sobre el nou anunci dels oneofakind del xampú i sortirem al carrer avia'm que els hi ha semblat als vianants.

Gisela Domínguez: Mireu allà tenim una persona anem a preguntar-li.

+Et podria fer unes preguntes? -Sí, endavant +Has vist el nou anunci dels oneofakind? -Sí +Què li ha semblat? -Bé, em sembla que podria tenir una mica de veu en off +"Vale", moltes gràcies, això és tot.

Gisela Domínguez:

+Perdoni, perdoni! ¿Et podria fer unes preguntes? -Sí, endavant +Has vist el nou anunci dels oneofakind? -Sí +I què li ha semblat? -Crec que el fons és molt bonic, però que la qualitat del vídeo és molt baixa +"Vale" molt bé, moltes gràcies -De res

Gisela Domínguez: I ara una següent entrevista +Perdoni, perdoni,¿ li faria res fer-li unes preguntes? -No, no tinc temps +Si us plau -No,no,no

+Si us plau..


Activitat enregistrada en vídeo

Altres activitats sobre la mateixa obraComentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat 3 sobre El Diari de la Neus de l'autora Glòria Llobet, pels Els secrets de la Neus

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.