Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 3 sobre Camps de maduixes de l'autor Jordi Sierra i Fabra, pels Manelm

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Lbabot ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus altra activitat sobre Eloi a l'obra Camps de maduixes de l'autor Jordi Sierra i Fabra, realitzada per Manelm del centre Col·legi SIL durant el curs 2016-17.


Bona tarda, soc el Manel i avui us faig la segona activitat sobre el llibre.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

El cap de setmana d'abans que passés el succés de la festa on la Lluciana va probar aquella droga, la Lluciana va veure, a la cafeteria de l'institut, l'Eloi amb actitud carinyosa amb una companya de la seva classe.

La Llucina es va enfadar molt i va discutir amb l'Eloi, ell li va explicar mil vegades que aquella noia no era important per a ell i que, tot i que la noia sí volia alguna relació amb ell, ell li havia deixat molt clar que estava enamorat de la Lluciana.

Tot i això la Lluciana va estar tota la setmana enfadada i aprofitant que l'Eloi no podia sortir de festa aquell cap de setmana perquè havia d'estudiar, ella va sortir amb la resta d'amics. Com que estava enfadada amb ell va decidir provar la pastilla, una mica per despit cap a l'Eloi, però no podia sospitar tot el que va passar després. Però un cop passat i vist tot el que havia fet l'Eloi per ella, li ha va quedar més que demostrat que ell l'estimava molt.

La Lluciana es penedeix molt de tot el que ha passat i està ben segura que no ho tornarà a fer, tant de no confiar en l'Eloi com de tornar a provar les drogues.

Altres activitats sobre la mateixa obraComentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat 3 sobre Camps de maduixes de l'autor Jordi Sierra i Fabra, pels Manelm

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.