Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 2 sobre Mecanoscrit del segon origen de l'autor Manuel de Pedrolo, pels Els 98

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus vida oculta de sobre L'Alba a l'obra Mecanoscrit del segon origen de l'autor Manuel de Pedrolo, realitzada per Els 98 del centre FEDAC- La Immaculada durant el curs 2012-13.


Aquesta invenció sobre la vida oculta de L'Alba, es situa abans dels fets narrats en el llibre.

L’Alba una nena verge i bruna va néixer a Barcelona. La seva mare va morir en el part. I el seu pare estava vivint a fora d’Espanya per assumpte de negocis. L’Alba des de petita s’ha hagut de criar amb la seva germana. Com que els dos eren menors d’edat, vivien amb la seva veïna.

La seva veïna li agradava tenir pau en la seva casa, però l’Alba i la seva germana sempre estava enfrontats. L’Alba li envejava que la seva germana marxa amb les seves amigues. Fins que un dia l’Alba va marxar de casa.

L’Alba va anar a casa el Dídac, un noi que des de petit es porta molt be. Ella li va dir al Dídac tot el que li havia passat. El pare del Dídac va escoltar a l’Alba de reüll i li va dir que ell coneixia un amic que tenia un hotel. L’Alba li va demanar que si podia trucar al seu amic perquè l’allotges. El pare del Dídac va acceptar i va trucar al seu amic. El seu amic va donar-li una habitació.

L’Alba al principi li va costar assumir que havia de quedar a viure en un hotel que ja tenia uns quants anys. L’Alba va pensar que l’amic del pare del Dídac era un segrestador. L’Alba es quedava tot al dia a l’habitació sense sortir per la por que tenia, fins que un dia va venir el segrestador i va parlar amb l’Alba. Li va explicar els nens del 3r món, el mal que ho passen, el poc menjar que tenen, la escassetat de l’aigua... llavors l’Alba es va donar compte del que li estava fent a la seva germana i de tot el que ha fet. La pobre Alba va pensar que si els del 3r món ho passen malament i que ella que podia ser feliç. Per tant va decidir perdonar a la seva germana i ser feliç per sempre.


Els 98

ModalitatsAltres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat 2 sobre Mecanoscrit del segon origen de l'autor Manuel de Pedrolo, pels Els 98

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.