Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 2 sobre Mecanoscrit del segon origen de l'autor Manuel de Pedrolo, pels Caçadors de paraules

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Aschlute24 ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus altra versió sobre l'obra Mecanoscrit del segon origen de l'autor Manuel de Pedrolo, realitzada per Caçadors de paraules del centre Carles Vallbona durant el curs 2012-13.


Hem fet una versió diferent de quan en Dídac va morir: L'Alba, en comptes de quedar-se desolada busca ajuda, fins que al final...

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Quan en Dídac va morir, l’Alba es va posar molt trista i es va quedar callada durant tot un any sencer sense parlar amb el seu fill. I un dia va decidir que aniria a explorar i faria la volta al món amb un creuer per evitar perills. Va preparar totes les provisions per al viatge i moltíssim combustible, menjar enllaunat, embotits, vint pernils en bon estat, moltes verdures del seu hort , que aquell any havia estat de molt bona collita, salvavides,entre d’altres.

Va decidir que faria el viatge al cap d’una setmana i quan ja ho tenia preparat va embarcar cap a les Amèriques amb companyia del Mar. Al cap de dos mesos de creuer, una nit van sentir una sotragada a la proa del creuer i va començar a entrar aigua per la bodega i cada cop l’Alba i el fill estaven més a prop de l’aigua. Havien xocat amb un iceberg ja que s’havien desviat i havien arribat al Pol Nord. L’Alba va anar corrents cap a la barca de rems de seguretat i va deixar totes les seves pertinences a bord que al cap de mitja hora ja estaven al fons del mar. L’Alba es va desmaiar i sense saber quan temps havia passat, es va despertar a una platja amb palmeres i amb molta calor.

Es va endinsar a la terra desconeguda amb el seu fill als braços i va arribar a un poblet: estava desert i va començar a buscar a les casetes de palla i fusta i va trobar unes guies i brúixoles que li van servir d’ajuda per saber que estava al Brasil, a 20 Km de la capital; Brasília. Va trobar-hi una petita població indígena amagada entre les runes d’uns grans gratacels.

Allà s'hi van quedar i va ser feliç per sempre més.

Final, o començament?

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat 2 sobre Mecanoscrit del segon origen de l'autor Manuel de Pedrolo, pels Caçadors de paraules

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.