Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 2 sobre Jo, el desconegut de l'autor Antoni Dalmases, pels Xavacans

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus altra activitat sobre Arnau a l'obra Jo, el desconegut de l'autor Antoni Dalmases, realitzada per Xavacans del centre Escola Pia de Sabadell durant el curs 2011-12.


Modalitats

[edit]

Activitat escrita

El nostre anunci està basat en l'anunci d'Estrella Damm dels Amics de les Arts, "Què tenim?". El personatge que nosaltres hem escollit és l'Arnau, de "Jo el desconegut". En aquest anunci expliquem a grans trets la vida de l'Arnau, la relació que té amb la gent que l'envolta, la seva manera de veure la vida i els seus problemes del dia a dia.

QUÈ DIEM EN EL NOSTRE ANUNCI?

Què tenies? Que què tenia???

Tenia el cap ple de pardals, tenia uns amics massa superficials. Tenia una rutina que no s'acabava mai, tenia com a millor amiga una cervesa, tenia un amor platònic i no m'atrevia a declarar-m'hi. Tenia uns pares amb qui no m'entenia i tenia una persona dins meu que desconeixia. Tenia poques ganes de viure la vida, tenia escasses il·lusions, tenia una moto més lenta que l'anar a peu i tenia una vida sense motivacions.

I ara... Què tens? Que què tinc???

Tinc una vida plena d'emocions, tinc un amic a qui recordar. Tinc una nòvia que no em mereixo i he après el que és ajudar. També tinc avis a qui cuidar i una família amb qui puc confiar. Tinc la sort de gaudir de felicitat... I fins i tot he acollit un gat! Tinc un munt de vivències per explicar.

Coses meves, coses bones, que ara tinc.

Per descobrir-te a tu mateix... JO EL DESCONEGUT!!!


Esperem que us hagi agradat i prepareu-vos pel segon treball que estem preparant!! ;)


Activitat enregistrada en vídeo

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat 2 sobre Jo, el desconegut de l'autor Antoni Dalmases, pels Xavacans

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.