Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 2 sobre Germà de gel de l'autora Alícia Kopf, pels NúriaAda

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca


Activitat de tipus tràiler de llibre sobre l'obra Germà de gel de l'autora Alícia Kopf, realitzada per NúriaAda del centre Casp durant el curs 2017-18.


La nostra activitat consistèix en un booktràiler de la novel·la "Germà de gel" de l'autora Alícia Kopf. Un booktràiler és un recurs audiovisual on es poden veure les idees principals del llibre.

Modalitats

[edit]

Activitat escrita

La novel·la de "Germà de gel" explica la vida d'una dona i la seva passió pel gel, que durant la història podem anar veient que és tracta d'una metàfora d'ella mateixa. Aquest llibre és el diari de recerca d’una dona que s’obsessiona per la història polar. És la història del seu germà, un home congelat. És la història de l’origen de la congelació de les relacions familiars. És la relació entre dos mons, el de fora i el de dins, i els desajustos constants entre l’un i l’altre. El tagline d'aquesta novel·la és que a pesar de que la protagonista és una persona obsessionada amb el gèl, el títol fa referència al seu germà M, un noi autista. Aquesta novel·la tambés és un diari de la portagonista, on vol fer un recerca interior, de si mateixa a trevés del gel.

Activitat en imatges

Fitxer:Germàdegel NúriaAda.pdf

Fitxer:Germàdegel NúriaAda2.pdf

Fitxer:Germàdegel NúriaAda3.pdf

Fitxer:Germàdegel NúriaAdaGuió.pdfEn aquesta activitat hem penjat 4 fitxers, tres en format de storyboard, i l'últim que es tracta del guió presentat a la professora. En el primer fitxer podreu veure l’storyboard de la primera part del booktrailer. En aquest fitxer veureu el títol de la novel·la i les escenes mes rellevants. També, sota cada escena o imatge hi ha una breu explicació, del perquè l'hem escollida. En el segon fitxer podreu veure les escenes de la segona part del vídeo, juntament , amb altres imatges que pertanyen a la última part. També, finalment podreu veure els crèdits.

En l’últim fitxer podreu veure un guió de la novel·la on expliquem unes dades de la novel·la, la història,  com s’ha creat el nostre booktrailer i per últim la nostre opinió personal.

Activitat enregistrada en vídeo

Altres activitats sobre la mateixa obra

Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat 2 sobre Germà de gel de l'autora Alícia Kopf, pels NúriaAda

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.