Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 2 sobre El secret de la mare de l, pels Medellín

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Esther Bueno de Dios ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus altra activitat sobre l'obra El secret de la mare de l'autor J.L. Witterick, realitzada per Medellín del centre Músic Martín i Soler durant el curs 2016-17.


Text en cursiva

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

EL SECRET DE LA MARE
 -Resum: És una novel·la basada en una història real. Una mare i la seva filla arrisquen les seves vides per donar aixopluc a dues famílies jueves i a un soldat alemany ,tot a esquenes dels altres sense que s'adonaren en una petita casa de dues habitacions a Sokal, Polònia, durant la invasió nazi. 

-Opinions:

Javier Mengíbar Galvez: El llibre m'ha agradat molt perquè conta un tema que m'agrada molt , tambè m'he quedat sorprés per la forma de contar el llibre perquè ès com si estigueres dins del la historia . És un llibre que recomane llegi-rlo per a qui li agradne les històries on etpugues imaginar que estás dins de la historia.

Jaume Garcia Peñarubia: El llibre m´ha agradat perquè els personatges i la història són molt reals i perquè està molt ben narrat

Marcos Vico Hueso: El llibre està bé i m´ha agradat perquè m´agrada molt la història i aquest llibre tracta de la segona guerra mundial un dels temes que mes m´agrada

Pablo De La Cruz López: El llibre m'agrada perquè està basat en una història real i és como si tu estigueres dins de la història , recomane llegir el llibre per a les persones que els agraden les històries sobre la guerra.

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat 2 sobre El secret de la mare de l, pels Medellín

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.