Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 2 sobre El secret de la mare de l'autor J.L. Witterick, pels Petazetes

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Esther Bueno de Dios ha validat aquesta activitat.

Activitat de tipus altra versió sobre l'obra El secret de la mare de l'autor J.L. Witterick, realitzada per Petazetes del centre Músic Martín i Soler durant el curs 2016-17.


Anem a fer un desenllaç diferent al de l'obra.

Modalitats

Escrita

Activitat escrita

... Estàvem aterroritzades la meua filla i jo, pensant que teníem dues famílíes jueues i un soldat alemany en una petita casa de dos dormitoris.

Com que els alemanys confiaven en nosaltres, perquè de vegades venien a sopar, vam preparar un gran sopar per a alimentar als alemanys i a tota la família. Nosaltres estaven molt nervioses per la seua presència. Quan vam acabar de posar el sopar als alemanys ens vam quedar tranquil·les perquí sabiem que era de les ultimes vegades, per no dir l'ultima, que serviem sopar als alemanys.

Un soldat alemany em va preguntar si li podia ensenyar la cuina, i jo no podia dir que no, aixi que li la vaig ensenyar, però de sobte un xiquet que hi havia amagat va fer un soroll i el soldat alemany ens va enxampar, peòo per a protegir la famçilia jueva que hi havia, el vaig assassinar.

Després, per a que no ens detinueren, vaig assasinar els altres dos soldats alemanys i el meu marit. Em va costar moltissim, però tot per salvar la meua família i la família amagada. Justament després d'aquest succés, vam fugirdel país tan ràpid com vam poder per escapar dels alemanys i de tota la violència que hi havia.

Altres activitats sobre la mateixa obra


Comentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat 2 sobre El secret de la mare de l'autor J.L. Witterick, pels Petazetes

Encara no s'han fet activitats col·laboratives a partir d'aquesta.