Viquilletra 2017-18. Una Viquilletra de tràiler!

Activitat 2 sobre El gat negre i altres contes d'horror de l'autor Edgar Allan Poe, pels Caldescat15

De Viquilletra
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Green check.svg Mpasqual ha validat aquesta activitat.

Crystal Project highlight yellow.png
Activitat destacada per Mpasqual en l'edició de Viquilletra 2014-15

Activitat de tipus altra activitat sobre l'obra El gat negre i altres contes d'horror de l'autor Edgar Allan Poe, realitzada per Caldescat15 del centre Caldes de Malavella durant el curs 2014-15.


Modalitats

Escrita

Activitat escrita

Estimat Príncep Prospero;

T’escrivim aquesta carta per dir-te que el teu comportament davant els diferents problemes relacionats amb els ciutadans no va ser el correcte, i per això va acabar amb una gran massacra. La teva avarícia i el teu egoisme va causar moltes morts, inclosa la teva i la dels teus éssers estimats. T’aconsellem que la propera vegada tinguis més empatia i pensis que molta gent creia en tu. Te’n vas intentar escapar i la teva cobdícia no te’n va salvar aquella vegada. Els diners i els luxes no et van ajudar gens. Al contrari, ho van agreujar més. Els ciutadans, humils i respectuosos, estaven esperançats amb tu. Creien en la teva pietat i la teva generositat. Resaven perquè trobessis una solució al problema i els aconseguissis recursos per a la supervivència. I tu, què vas fer? Doncs els vas deixar de banda i els vas condemnar a mort. Només vas pensar en la teva seguretat quan tot el teu regne, de mica en mica, anava desapareixent. No creus que la Mort Roja va ser una venjança dels teus actes?

No esperem que aquesta carta t’escarmenti, només volem fer-te saber la imatge que dones. Esperem que si mai tornes a ser rei, no tornis a decebre els teus ciutadans.

Molts records.

Lectors de la teva història

Altres activitats sobre la mateixa obraComentaris i activitats col·laboratives

Títol: Activitat 2 sobre El gat negre i altres contes d'horror de l'autor Edgar Allan Poe, pels Caldescat15